`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Pro Carbon

Selle SMP Pro Carbon

Selle SMP Pro Carbon

  • Selle SMP Pro Carbon
  • Selle SMP Pro Carbon
  • Selle SMP Pro Carbon
  • Selle SMP Pro Carbon

Selle SMP Pro Carbon

Tuotekuvaus Selle SMP Pro Carbon

Pro on ensimmäinen paikka SMP4BIKE alueella ja käyttää pidempi ja leveämpi runko kuin muut mallit samaa luokkaa. Mukava täyte takaa hyvän mukavuuden. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. Pro on kapea version tämän sarjan malleja. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Se on hyvin pehmustettu ja sopii ihmisille, keskipitkän leveä ja laaja pelvises.

Tekniset tiedot:

Paino: 270 g

Mitat: 278 x 148 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Body: Nylon 12 täytetty hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen vuonna värillinen versiot

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Selle SMP Pro Carbon erikoistarjous on sinua varten! Käy bikeinn:ssa, kun haluat uusia pyöräilyvarusteesi. bikeinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Selle SMP, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Polkupyörän osattuotteet.

Ominaisuudet Selle SMP Pro Carbon

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje