`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Pro

  • Selle SMP Pro
  • Selle SMP Pro

Selle SMP Pro

Tuotekuvaus Selle SMP Pro

Pro on ensimmäinen paikka SMP4BIKE alueella ja käyttää pidempi ja leveämpi runko kuin muut mallit samaa luokkaa. Mukava täyte takaa hyvän mukavuuden. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. Pro on kapea version tämän sarjan malleja. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Se on hyvin pehmustettu ja sopii ihmisille, keskipitkän leveä ja laaja pelvises.

Tekniset tiedot:

Paino: 320 g

Mitat: 278 x 148 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Body: Nylon 12 täytetty hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen vuonna värillinen versiot

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Jos olet kiinnostunut Selle SMP:n Pro tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Polkupyörän osat tuotteet Selle SMP-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Selle SMP suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Selle SMP Pro jo tänään!

Ominaisuudet Selle SMP Pro

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje