`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Selle SMP

Selle SMP Stratos Carbon

  • Selle SMP Stratos Carbon
  • Selle SMP Stratos Carbon

Selle SMP Stratos Carbon

Tuotekuvaus Selle SMP Stratos Carbon

Stratos malli on ihanteellinen paikka sekä intensiivinen koulutus ja vapaa-ajan pyöräilyä. Se käyttää rakennetta Composit mallin liittyi keskimäärin täyte. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. Se on erinomainen "ympäri", ominaisuudet ja on erityisen sopiva keskimääräinen lantioon. STRATOS malli on vaahdotettu elastomeeri pehmuste jossa istuinkyhmyjen ja taka lepoa. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Nojalla seos kevyitä mutta mukava pehmuste joiden kehon pienempiä leveys, Stratos on ihanteellinen ratkaisu välillä Evolution ja Glider malleja. Sopii ihmisille, joilla on kapea tai keskisuuri lantion.

Tekniset tiedot:

Paino: 210 g

Mitat: 266 x 131 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Body: Nylon 12 täytetty hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen vuonna värillinen versiot

Runko: hiilikuitu

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Älä odota enää ostaaksesi Selle SMP Stratos Carbon reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, bikeinn:sta löydät myös muita Satulat tuotteita Polkupyörän osat kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Selle SMP Stratos Carbon ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Satulat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Selle SMP Stratos Carbon

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje