`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Stratos Carbon

  • Selle SMP Stratos Carbon
  • Selle SMP Stratos Carbon

Selle SMP Stratos Carbon

Tuotekuvaus Selle SMP Stratos Carbon

Stratos malli on ihanteellinen paikka sekä intensiivistä koulutusta ja vapaa-aikaa pyöräily. Se käyttää rakennetta Composit mallin yhdistettiin keskiarvo täyte. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina värillisin versioissa. Se on erinomainen "ympäri" ominaisuuksia ja on erityisen sopiva keskimääräinen lantioon. STRATOS malli on vaahdotettu elastomeeri pehmuste missä istuinkyhmyjen ja taka lepoa. Patentoitu toiminnoille Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti taka antaa nämä mallit mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Sen nojalla seos kevyitä mutta mukava pehmuste joiden kehon pienempiä leveys, Stratos on ihanteellinen ratkaisu välillä Evolution ja Glider malleja. Sopii ihmisille, joilla on kapea tai keskisuuri lantio.

Tekniset tiedot:

Paino: 210 g

Mitat: 266 x 131 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Runko: Nylon 12 täynnä hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen värillisin versioissa

Kehys: hiilikuitu

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Haluatko ostaa Selle SMP Stratos Carbon:n? Olet oikeassa paikassa! bikeinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Satulat malleja. Tutustu nyt uusiin Polkupyörän osat tarjouksiimme bikeinn:ssa. Näitä Selle SMP-merkkisiä Satulat tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Selle SMP Stratos Carbon

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje