`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK
  • Selle SMP TRK

Selle SMP TRK

Tuotekuvaus Selle SMP TRK

Suunniteltu virkistys- ja urheilukäyttöön mukavan pehmusteen ansiosta. Se on myös täydellinen päivittäiseen käyttöön kaupungissa.


Suunnitteletko Selle SMP TRK:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi bikeinn:n, pyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 58.49 $, ainoastaan rajoitetun ajan! bikeinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Selle SMP-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla pyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Selle SMP TRK

Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (29)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava satula

-

Satula on mukava, ja tämän ovat vahvistaneet myös pari kollegaa pyöräryhmästä. Olen tehnyt 3 noin 60 km: n poistoa, ja se on ollut minulle melko mukavaa. Sinun täytyy nähdä, mikä mitta sopii parhaiten kullekin ja vaatii jonkin verran käyttöä ja jonkin verran säätöä tottua ja tuntea olonsa mukavaksi.

Satula

-

Erinomainen tuote. Pidän siitä. Olen erittäin tyytyväinen. Erittäin suositeltavaa ...

Fantastinen!

-

Kaikkien aikojen mukavin satula. Hyvä laatu. Aivan kuten kuvattu. Edullinen, vahva ja mukava

Selle smp trk

-

Se on mukava myös pitkillä matkoilla. Onneksi, että ostin sen.

Satula smp

-

Todella hyvä satula, vain asennettu kokeilemaan

Selle smp trk

-

Tämän satulan luokittelemiseksi jätän vain yhden sanan: Erinomainen !!! Onnittelut Bikeinnille tuotteiden laadusta.

Hyvä laatu

-

Erittäin mukava, hyvä laatu.

Edullinen ja mukava

-

Kaikkien aikojen mukavin satula. Olen ratsastanut tällä satulalla jo 3 vuotta ja tilannut nyt myös uuden pyöräni. Edullinen, vahva ja mukava.

Oikein hyvä

-

Leveä ja mukava penkki

Erinomainen tuote

-

erinomainen tuote Olen erittäin tyytyväinen: paketti saapui aamulla ja iltapäivällä menin polkupyörälle 40 km kokeilemaan. erittäin onnellinen erittäin suositeltavaa ... ongelmien estämiseksi.

Erittäin mukava satula

-

Paketti on saapunut täydellisesti pakattuna ja suojattuna. Satulan osalta minulla on toinen SMP (hyvin), joka on mielestäni loistava, ja siksi toistin tuotemerkin pyörivälle pyörälle ja totuus on, että olen ollut iloisesti yllättynyt. Painon ja muiden poistaminen on erittäin mukavaa, voit olla pyörällä tuntikausia ilman kipua.

Selle trk keskisatula

-

Aivan kuten kuvattu, erinomainen laatu ja pakattu todella hyvin mahdollisten vaurioiden välttämiseksi toimituksen aikana. Paras hinta myös.

Smp-satula

-

Erinomainen satula sellaisena kuin se on kuvattu kuvissa. Paketti on hyvin suojattu iskuilta. Minulle ei ole mitään valittavaa

Suuri satula

-

Suuri satula, sekä vaellukselle että Mtb: lle

Selle smp

-

Vuoden paras osto! Suosittelemme, lyhyille tai pitkille matkoille, erittäin mukava, näyttää mukautuvan sekä kaupunkimaastoon että maantieajoihin. Ei estä, mutta muodostaa anatomisesti oikein. Lisäksi erittäin suuri pyöränostin erittäin mukavan muotoilun ansiosta

Selle smp satula

-

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen, hyvä rakenne, mukava ja helppo asentaa, palvelu tilauksesta toimitukseen on ollut erinomaista!

Terveyssatula

-

Kipu aivokalvossa lapsuuden pudotuksen vuoksi. Minun piti luopua pyöräilystä. Tarkastellessani huolellisesti törmäsin tähän satulaan, joka osoitti aivokalvon kipua. Todellakin voin vihdoin saada takaisin nautinnon pyörällä ajamisesta nostamatta näitä kipuja. Suosittelen häntä epäröimättä. Hyvää vastinetta rahalle.

Selle smp trk medium

-

Erittäin mukava satula, jonka leveys on riittävä korvien välistä mittausta varten (12 cm)

Loistava

-

Minulla oli epäilyksiä sen ostamisen jälkeen koon mukaan, ladasin tuotemerkin virallisen sovelluksen ja pystyin mittaamaan kooni samojen vaihtoehtojen ansiosta, joita sovellus tarjoaa, ja otin sokeasti sovelluksen suositteleman koon. Kun saavuin, leukani putosi. Se on erittäin mukava korkealaatuinen satula, joka kun se on sovitettu koon mukaan, se ei vahingoita lainkaan reiän ansiosta ja voit istua jonkin aikaa, koska pehmuste, jossa painat, on erittäin mukava.

Minun suosikkimallini

-

Olen erittäin tyytyväinen tähän malliin. Käytän samaa mallia kolmessa polkupyörässäni useita vuosia.

Hyvä viimeistely

-

Mukava Selin, hyvä viimeistely. Hyvä palvelu bikeInniltä monissa tuotteissa ja palveluissa.

Mukava satula

-

Toinen näistä ja vasta ison putoamisen jälkeen Rocky-osassa repi nahkaa tai vanha on yhtä hyvä kuin uusi, mukavin istuin markkinoilla.

Erittäin hyvä tuote

-

hyvä italialainen satula. Olen kokeillut muita, mutta olen aina palannut tähän. hyvä vastine rahalle.

Viivästys toimituksessa

-

Se on viimeinen ostokseni, tuotteen toimitusennakossa ei ole palautetta. Heidän toimittamansa tiedot tuotteen toimitusajoista eivät ole totta.

Satulan myyjä smp trk

-

erittäin mukava satula ja erinomainen palvelu bikeinnilta.

Selle smp trk medium

-

Erittäin mukava, mielestäni markkinoiden paras satula. Odotus oli sen arvoista olen tyytyväinen.

Osta satula

-

Hyvää iltapäivää, ostin satulan 05 / 06-2020, toimitusaikaan 06 / 17-2020, jota ei noudatettu. Tänään, 03-07-2020, kului melkein kuukausi, minulla ei vieläkään ole tilausta tai tiedän milloin saan sen. Olen erittäin pettynyt tapahtuvaan.

Selle smp trk medium

-

Erittäin mukava, kun geelituki on tarpeeksi. mittasin istuin luudeni 13 cm: llä ja tämä on täydellinen. Ei enää liukua ympäri kuin vanha MTB-satula, jonka vaihdin ja mukava nopean 2,5 tunnin ajon jälkeen.

Erinomainen satula, 100% vastaa mitä odotin !!!

-

Sain juuri sen, jatkoin asennusta se taittuvalle pyörälleni ja huomasin todellakin eron ensimmäisestä ajokerrasta; Tämä satula on ensiluokkainen ja erittäin mukava !!! Suosittelen sitä!!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje