`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shimano

Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

  • Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150
  • Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

Tuotekuvaus Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

SHIMANO Di2 Dura Ace SW R9150 -siirtimien avulla voit pitää kädet ohjaustangon päällä, samalla kun ohjaat Di2 Dura Ace -kaukosäädintä.

Voit helposti ja tehokkaasti siirtyä yhdellä napsautuksella, koska vaihtokytkimet, jotka voidaan asentaa baariin aina, kun niitä tarvitset, voit vaihtaa nopeasti oikeaan vaihteeseen.

Päivitetyn E Tube -ohjelmiston ansiosta voit myös ohjata etuosaa takakytkimen sijasta.

Tällä tavoin voit aina pitää silmällä kilpailijoitasi takana ja tiellä edessänne menestyksessä.

Tekniset tiedot:

Yhteensopiva 11 nopeuden / kaksinkertaisen 1-painikkeen kanssa vipua kohti ylös- tai alaspäin taaksepäin tai etuajoneuvonvaihtajaan, E-putkiohjelmiston valintojen mukaan Ohjelmoitavat siirtovaiheet Vaihtimien vapaa sijoittaminen ohjaustangossa E-putkien liitännät: 1 kaapelin pituus : n.

261 mm Soveltuu ohjaustangolle Ø 23,8 24,2 mm Paino: n.

43 g (pari).TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Vasen vivut toimivat etujarrujen ja oikeanvipuisten vipujen kanssa taka-jarruilla. Vasemman vaihteen vaihtimet toimivat ketju- renkailla ja oikean vaihteen vaihtimet toimivat pyöräilykasetteilla.

Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Vivut kokoelmasta, pyöräily kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. bikeinn:stä löydät parhaat pyöräily tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Polkupyörän osat:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Elektroninen
Ominaisuudet
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Pakollinen, jos käytät di2: ta

-

Jos käytät Di2: ta, tarvitset kiipeilijäsiirtimiä. Ajoin Di2: n kanssa 12 kuukautta ennen kuin päätin ostaa ne. Nyt toivon, että olisin ostanut heidät samanaikaisesti ryhmäjoukon kanssa. Niin paljon helpompaa ja rentouttavampaa vaihdelaitetta kädet baarien päällä! 100% suositeltavaa.

Di2 sw-r9150

-

Onko Di2 SW-R9150 langaton yksikkö yhteensopiva Shimano GRX DI2: n kanssa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä koskee Di2 SW-R9150 -mallia.
Terveiset.

Kaiken kaikkiaan hyvä ostokokemus

-

Kaiken kaikkiaan hyvä ostokokemus. Kuten kaikkien Dura Ace -laitteiden kanssa, se toimii odotetulla tavalla ja on erinomainen lisäys Madone SLR7: een. My Madone SLR7 on minun aeropiini ja siksi välitän ilmavirtaesteistä. SW-R9150: llä on paljon pienempi profiili verrattuna SW-R600: een. Ne ovat yhteensopivia Ultegra Di2 8050 Gruppo -yhtiön kanssa. Olin hyvin tyytyväinen ostoihin yleensä. Asun Severnissa, USA (USA). Tallensin noin 70 ostamista tästä verkkosivustosta verrattuna Yhdysvaltain myymälöihin ja verkkosivustoihin veloitetaan. Toimitus Espanjasta Yhdysvaltoihin kesti alle 2 viikkoa. My SLR7 oli Project One -järjestys, joka kesti 5 viikkoa tuotantoon. Sain tilauksen tarpeeksi varhain, että osa saapuu kauan ennen kuin pyörä on toimitettu Trek-tehtaalta. Se toimi täydellisesti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje