`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shimano

Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

  • Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150
  • Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

Tuotekuvaus Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

SHIMANO Di2 Dura Ace SW R9150 -siirtimien avulla voit pitää kädet ohjaustangon päällä, samalla kun ohjaat Di2 Dura Ace -kaukosäädintä.

Voit helposti ja tehokkaasti siirtyä yhdellä napsautuksella, koska vaihtokytkimet, jotka voidaan asentaa baariin aina, kun niitä tarvitset, voit vaihtaa nopeasti oikeaan vaihteeseen.

Päivitetyn E Tube -ohjelmiston ansiosta voit myös ohjata etuosaa takakytkimen sijasta.

Tällä tavoin voit aina pitää silmällä kilpailijoitasi takana ja tiellä edessänne menestyksessä.

Tekniset tiedot:

Yhteensopiva 11 nopeuden / kaksinkertaisen 1-painikkeen kanssa vipua kohti ylös- tai alaspäin taaksepäin tai etuajoneuvonvaihtajaan, E-putkiohjelmiston valintojen mukaan Ohjelmoitavat siirtovaiheet Vaihtimien vapaa sijoittaminen ohjaustangossa E-putkien liitännät: 1 kaapelin pituus : n.

261 mm Soveltuu ohjaustangolle Ø 23,8 24,2 mm Paino: n.

43 g (pari).TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Vasen vivut toimivat etujarrujen ja oikeanvipuisten vipujen kanssa taka-jarruilla. Vasemman vaihteen vaihtimet toimivat ketju- renkailla ja oikean vaihteen vaihtimet toimivat pyöräilykasetteilla.

Aiotko hankkia itsellesi suositun Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150:n? Kaikki Shimano-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150 jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Shimano Dura Ace Di2 SW-R9150

Suositeltava käyttötarkoitus
Tuotetyyppi
Elektroninen
Ominaisuudet
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kaiken kaikkiaan hyvä ostokokemus

-

Kaiken kaikkiaan hyvä ostokokemus. Kuten kaikkien Dura Ace -laitteiden kanssa, se toimii odotetulla tavalla ja on erinomainen lisäys Madone SLR7: een. My Madone SLR7 on minun aeropiini ja siksi välitän ilmavirtaesteistä. SW-R9150: llä on paljon pienempi profiili verrattuna SW-R600: een. Ne ovat yhteensopivia Ultegra Di2 8050 Gruppo -yhtiön kanssa. Olin hyvin tyytyväinen ostoihin yleensä. Asun Severnissa, USA (USA). Tallensin noin 70 ostamista tästä verkkosivustosta verrattuna Yhdysvaltain myymälöihin ja verkkosivustoihin veloitetaan. Toimitus Espanjasta Yhdysvaltoihin kesti alle 2 viikkoa. My SLR7 oli Project One -järjestys, joka kesti 5 viikkoa tuotantoon. Sain tilauksen tarpeeksi varhain, että osa saapuu kauan ennen kuin pyörä on toimitettu Trek-tehtaalta. Se toimi täydellisesti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje