`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shimano

Shimano ES600 SPD Road

Shimano ES600 SPD Road

  • Shimano ES600 SPD Road
  • Shimano ES600 SPD Road
  • Shimano ES600 SPD Road

Shimano ES600 SPD Road

Tuotekuvaus Shimano ES600 SPD Road

Shimano ES600 SPD Road on ihanteellinen urheiluväline kaikille pyöräilyn harrastajille, jotka eivät vaaranna tuotteen laatua. Tämä Shimanon poljin on suunniteltu tarjoamaan optimaalista toimivuutta ja maksimaalista mukavuutta, kun nautit suuritehoisesta pyöräilystä.

Shimano ES600 SPD Road on kevyt ja ohut poljin, jossa on yksipuoliset mallit ja tehokas SPD-tekniikka, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja luotettavuuden teillä kun pyöräily. Tämä monipuolinen poljin on helppo säätää ja kuluttaa samalla kun jänniteasetukset pysyvät vakaina, kun olet melonta.

Shimanon polkupyörän osien ensiluokkainen laatu tekee siitä täydellisen ostaa. Shimano ES600 SPD Road on huippuluokkaa, optimaalista suorituskykyä ja maksimaalista vakautta pyöräilyn aikana.

Shimano PD ES600 -pedaalissa on ohut muotoilu ja todistettu sekä tehokas SPD-tekniikka. Tämä tekee siitä erittäin sopivan urheilullisiin ratsastuksiin maantiepyörillä, sora-polkupyörillä ja kuntopyörillä.

Ominaisuudet:

Tyyppi: Napsauta

Poljinjärjestelmä: SPD

Sidonta: Yksipuolinen

Suljettu mekanismi: Kyllä

Cleat retention reguler: Kyllä

Kiinnikkeet: SM SH51

Valinnaiset kiinnikkeet: SM SH56

Valinnainen heijastin: SM PD62 (Ei sisälly hintaan)

Tekniset tiedot:

materiaali:

Polkimen runko: Alumiini

Poljinakseli: Chromoly-teräs


Etsitkö Shimano-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Shimano ES600 SPD Road:a? bikeinn:sta, löydät täyden Polkupyörän osat tuotekokoelman ja pyöräily tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme bikeinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin pyöräilytarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Shimano ES600 SPD Road

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen

-

Upea tuote, nopea toimitus ja hinta, joten emme edes puhu siitä verrattuna niihin, joita täällä Brasiliassa harjoitetaan.

Se oli hyvä

-

Tavarat ja kaupat ovat täydellisiä

Hyvä hinta

-

Laatu oli halpaa, Shimano. Japaniin saapuminen ei ole ongelma. Kirjeenvaihto on hyvää

Onnistunut

-

Hyvä toiminta, mutta jos olet tottunut vuoripolkimiin, on vaikea tottua leimaamaan vain toista puolta. Painoero eräiden XT: n kanssa on pieni ja sinulla on kaksi kasvot. Mutta laajemmalla alustalla sinulla on myös enemmän kosketuspintaa

Kevyet ja taloudelliset spd-polkimet

-

Erinomainen osta edulliseen hintaan. Tällä kertaa toimitus kesti hieman kauan, mutta se oli odottamisen arvoinen. Shimano ES600 SPD Ultegra -polkimet ovat kevyitä ja niihin on helppo kiinnittää. Upea tuote.

Polkimet ovat odotetusti.

-

Sain polkimeni 29. elokuuta 2019. Ne olivat hyvin pakattuja ja juuri kuvatulla tavalla. Olen asentanut ne ja minun täytyy vain säätää heidän jännitystään.

Suuri poljin

-

Helppo asentaa. Mukana kaikki tarvitsemasi ratsastusta paitsi pyörä ja kengät.

Mukava tuote

-

Toimitus oli nopeaa ja aikataulussa. Hyvä hinta. Ei tuotekokemusta vielä, koska minulla ei ole vielä pyöräni.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje