`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shimano

Shimano ES600 SPD Road

Shimano ES600 SPD Road

  • Shimano ES600 SPD Road
  • Shimano ES600 SPD Road
  • Shimano ES600 SPD Road

Shimano ES600 SPD Road

Tuotekuvaus Shimano ES600 SPD Road

Shimano ES600 SPD Road on ihanteellinen urheiluväline kaikille pyöräilyn harrastajille, jotka eivät vaaranna tuotteen laatua. Tämä Shimanon poljin on suunniteltu tarjoamaan optimaalista toimivuutta ja maksimaalista mukavuutta, kun nautit suuritehoisesta pyöräilystä.

Shimano ES600 SPD Road on kevyt ja ohut poljin, jossa on yksipuoliset mallit ja tehokas SPD-tekniikka, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja luotettavuuden teillä kun pyöräily. Tämä monipuolinen poljin on helppo säätää ja kuluttaa samalla kun jänniteasetukset pysyvät vakaina, kun olet melonta.

Shimanon polkupyörän osien ensiluokkainen laatu tekee siitä täydellisen ostaa. Shimano ES600 SPD Road on huippuluokkaa, optimaalista suorituskykyä ja maksimaalista vakautta pyöräilyn aikana.

Shimano PD ES600 -pedaalissa on ohut muotoilu ja todistettu sekä tehokas SPD-tekniikka. Tämä tekee siitä erittäin sopivan urheilullisiin ratsastuksiin maantiepyörillä, sora-polkupyörillä ja kuntopyörillä.

Ominaisuudet:

Tyyppi: Napsauta

Poljinjärjestelmä: SPD

Sidonta: Yksipuolinen

Suljettu mekanismi: Kyllä

Cleat retention reguler: Kyllä

Kiinnikkeet: SM SH51

Valinnaiset kiinnikkeet: SM SH56

Valinnainen heijastin: SM PD62 (Ei sisälly hintaan)

Tekniset tiedot:

materiaali:

Polkimen runko: Alumiini

Poljinakseli: Chromoly-teräs


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Shimano-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Shimano tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Shimano ES600 SPD Road. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Shimano ES600 SPD Road

Komponentit
Suositeltava käyttötarkoitus
Tunnistimet
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Polkimet ovat odotetusti.

-

Sain polkimeni 29. elokuuta 2019. Ne olivat hyvin pakattuja ja juuri kuvatulla tavalla. Olen asentanut ne ja minun täytyy vain säätää heidän jännitystään.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje