`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shimano

Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

  • Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P
  • Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Tuotekuvaus Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Valitsemalla maailman parhaat kiipeilijät, sprinterit ja aikakokeilijat, DURA ACE R9100 -kammiopisarat painavat samalla maksimoimalla virransiirron. Uusi muotoilu ja sen ikoninen ulkonäkö on mukautettu rotukohtaisiin levyjarrujärjestelmiin, mutta tarjoaa silti laajan valikoiman vaihde- ja kampivarren pituusvaihtoehtoja. Luotettavan, tarkan, vedenpitävän tehomittarin lisääminen tekee tästä kampista vielä arvokkaamman työkalun vakaville pyöräilijöille. Ladattavalla Li-ion-akulla, vasemmalla / oikealla tasapainolla ja Bluetooth LE- ja ANT + -yhteyksillä SHIMANO DURA ACE -mittarimittari asettaa uuden standardin pyöräilydatan keräämisessä.

Ominaisuudet:

Luotettava sähköjärjestelmä

Oma kehitetty venymittari

Ohjelmisto kompensoi automaattisesti

Mahdollista aloittaa nopeasti

Vedenpitävä kaikissa olosuhteissa

Suora vastaus

Bluetooth®LE ja ANT +

Langaton laiteohjelmiston päivitysjärjestelmä

Integroitu ladattava akku

Vaihda ketjupyörät helposti vaikuttamatta tehoon

Tarpeeksi tilaa suoraan kiinnitettävän jarrusatulan avulla

Edut:

Integroitu suunnittelu

Aktiivisen lämpötilan kompensointi

Akku: ladattava Li-ion-akku

Yli 300 tuntia ajoaikaa

Nopea vastaus ja toiminta ilman stressiä

Helppo huoltaa

Puhdistus rungolla

Tarkka tiedonkeruu

Tekniset tiedot:

Keskimääräinen paino: 696 g (53 39T), 695 g (52 36T), 685 g (50 34T).

Technologies:

HOLLOWGLIDE:

Erittäin jäykkä ontto rakenne vähentää painoarvoa, mutta säilyttää samalla lujuuden. Parempi voimansiirto ja nopeampi ja tarkempi etuvaihtaminen

HOLLOWTECH Kampiakseli:

Kevyt kampiakseli ei vain pienentä pyörän painoa, mutta myös pyörivää massaa kiihdytyksen tukemiseksi. Haasteena on vähentää kampin painoa vähentämättä sen lujuutta ja jäykkyyttä. SHIMANOn edistyksellinen taontatekniikka on ratkaissut ongelman HOLLOWTECH-kampin avulla. Kuten korkealaatuiset runkoletkut, ontto kampivarsi voi tarjota uskomattoman lujuuden ja jäykkyyden erittäin kevyelläkin.

HG EV:

HG EV -kasettiketju on tarkoitettu ajajan viritetylle vaihdeyhdistelmälle ja poljinnopeuden hallintaan. Tarjoamme optimaalisen 11-nopeuksisen voimansiirtovaihteen; voit valita laajemman ja läheisemmän vaihteistoyhdistelmän, joka sopii erilaisiin ratsastustieteisiin. HG EV -kasettirattaalla saadaan 11-nopeuksinen vaihde vaarantamatta 10-nopeuden kestävyyttä ja parannettua HYPERGLIDE-siirtoa.

hg_x11:

HG X11 -suuntaketju toteuttaa sujuvammat vaihdot ja suuremman kokonaissuorituskyvyn. Oikea ja vasen puoli on optimoitu siirtymään eteen ja taakse.

HOLLOWTECH II:

HOLLOWTECH II -teknologian konsepti on keskittynyt tuottamaan ylivoimaisia kampia, jotka maksimoivat kuljettajan voimansiirron. Kampiakselien jäykkyys takaa polkimen tehokkuuden, kun taas sen painonsa, joka on kampiakselin avaintekijä, haluat valon, auttaa pyöräillessä pitempiä matkoja, joiden yli ratsastajan on poljettava enemmän. Luonnollisesti SHIMANO pyrkii optimaaliseen tasapainoon ristiriitaisten jäykkyystarpeiden välillä tuottaen samalla kevyen kampin. HOLLOWTECH -teknologia on erittäin kevyt ontto krankarmi, jonka SHIMANO on luonut yrityksen omalla taontatekniikalla, joka myös ylläpitää jäykkyyttä. Lisätty HOLLOWTECH II -teknologia integroi alakiinnitysakselin oikeaan kampiakseliin lisää jäykkyyttä ja painosäästöjä korkean mittasuhteen saavuttamiseksi. Sen perämoottorin alatukilaakerointijärjestelmä tarjoaa paremman painonjaon ja enemmän polkimen vakautta, mikä mahdollistaa tehokkaamman virransiirron.

HOLLOWTECH II -karankset on kehitetty etsimällä optimaalista jäykkyyden ja pyörivän suorituskyvyn tasapainoa kevyellä ja kauniilla kampiakselilla. Erittäin tarkka tiivistys Lisäksi HOLLOWTECH II -karanneissa on erittäin tarkka tiiviste laakerialueella kestävyyden lisäämiseksi, säilyttäen erinomaisen pyörimissuorituskyvyn pitkään.


Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Sensorittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Elektroniikkatuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset bikeinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Shimano-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Shimano Magnet Sensor Cadence Kit FC-R9100P

Tunnistimet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Fantastinen nopea toimitus

-

nopea toimitus

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje