`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shimano

Shimano Saint M820 Rear Kit Right

  • Shimano Saint M820 Rear Kit Right
  • Shimano Saint M820 Rear Kit Right

Shimano Saint M820 Rear Kit Right

Tuotekuvaus Shimano Saint M820 Rear Kit Right

Shimano ICE Technology etenee sen Saint ryhmässä debyytti, mikä vähentää lämmön yhdistetyn piirteitä jarrupalat, M820 paksuus ja uusi yksinoikeus Saint roottori. Uusi lyhyempi M820 jarrukahvaa kevyempi ja ergonominen. Saint ICE Technology levyjarrut ovat rotu todistetusti maailman cup piiri, jossa MM Champion Aaron Gwin ajoi ja voitti prototyyppi versioiden jarrun voit ostaa oman rig.

Ominaisuudet:

ICE TECHNOLOGIES lämmönhallinta

HIGH POWER 4 CERAMIC PISTONE CALIPER

Helpon ja puhtaan VERENLASKU

ONE WAY VERENLASKU CALIPER

FUNNEL ilmaustyökalu

PAD: H01A RESIN / H03C METAL

Tekniset tiedot:

Jarru Tyyppi: Hydraulinen levyjarru

Yhteensopiva Jarruvipu: BL M820

Brake Pad Tyypit: H01A Resin, H03C Metal

Hydraulic Fluid: SHIMANO Mineral

Brake Letku Tyyppi: SM BH90 SBLS

Keskimääräinen paino: Paino: 306g (Resin pad patterilla fin)


Oletko kiinnostunut Shimano:n Saint M820 Rear Kit Right:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Shimano-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Shimano Saint M820 Rear Kit Right vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Shimano Saint M820 Rear Kit Right

Suositeltava käyttötarkoitus
Tuotetyyppi
Jarrutyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

"täydellinen"

-

erittäin tehokkaat jarrut, helppo asentaa ja käyttää.

Hämmästyttävän hyvä

-

Nämä ovat parhaita jarrut tiedetään mies. Aikana. Ne ovat XTR jarrut steroideja ... ja He ovat kevyempi! Jäissä tech, he eivät koskaan haalistu. Minulla on kaksi pyörää - yksi on täysi XTR varustettu enduro pyörä. Olen aina olettaa ei ollut mitään parempaa, komponentti-viisasta. Minun kaikkien maastopyörä on XT pyörä, mutta ne cheaped ulos hieman jarrua ja varustaneet sen SLX. Tyypillisesti SLX on OK tavaraa - On kolmas hylly, mutta yleensä on sama yleinen ominaisuuksia XT / XTR, joiden paino rangaistus. Ei niin jarrut .... Olin jatkuvasti huolta minun jarrut, ja onko heillä kyllä ​​purra pysäyttämään suuret renkaat juoksen. Toisinaan takana tuntui hieman pehmeä, joten päätin päivittää. Tutkiminen XTR vs. Saint, se on selvää, että ne on tarkoitettu alamäkeen velvollisuus, mutta asia on ... ei ole suinkaan pyörän painoa, ja ne ovat 4-mäntä jarrusatulat! Päätin mennä sen kanssa, koska ne ovat hyvä hinta, ja minun taipumuksen turvallisuusasiat (jarrut, helments jne), on saada parasta mitä voi saada. Olen erittäin suositeltavaa, koska päivitys tahansa alamäkeen, enduro, tai kaikki-maastopyörä. Modulaatio, voima ja ohjaus on parempi XTR (ja XTR on friggin' mahtava). Asia rakastan eniten on vipu ponnistus on niin vähäistä, ei ole sormi väsymystä. Pitkillä kulkee, minusta tuntuu että on enemmän yleistä valvontaa pyörä vähemmällä vaivalla. Paras päivitys olen koskaan laittamaan pyörän. Ja ne näyttävät jäähtyä ...

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje