`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shimano

Shimano Saint M820 Rear Right Kit

  • Shimano Saint M820 Rear Right Kit
  • Shimano Saint M820 Rear Right Kit

Shimano Saint M820 Rear Right Kit

Tuotekuvaus Shimano Saint M820 Rear Right Kit

Shimano ICE Technology etenee sen Saint ryhmässä debyytti, mikä vähentää lämmön yhdistetyn piirteitä jarrupalat, M820 paksuus ja uusi yksinoikeus Saint roottori. Uusi lyhyempi M820 jarrukahvaa kevyempi ja ergonominen. Saint ICE Technology levyjarrut ovat rotu todistetusti maailman cup piiri, jossa MM Champion Aaron Gwin ajoi ja voitti prototyyppi versioiden jarrun voit ostaa oman rig.

Ominaisuudet:

ICE TECHNOLOGIES lämmönhallinta

HIGH POWER 4 CERAMIC PISTONE CALIPER

Helpon ja puhtaan VERENLASKU

ONE WAY VERENLASKU CALIPER

FUNNEL ilmaustyökalu

PAD: H01A RESIN / H03C METAL

Tekniset tiedot:

Jarru Tyyppi: Hydraulinen levyjarru

Yhteensopiva Jarruvipu: BL M820

Brake Pad Tyypit: H01A Resin, H03C Metal

Hydraulic Fluid: SHIMANO Mineral

Brake Letku Tyyppi: SM BH90 SBLS

Keskimääräinen paino: Paino: 306g (Resin pad patterilla fin)


Shimano Saint M820 Rear Right Kit on täydellinen valinta täydentääksesi pyöräily varusteitasi. bikeinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti bikeinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita pyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Shimano Saint M820 Rear Right Kit:n kanssa.

Ominaisuudet Shimano Saint M820 Rear Right Kit

Tuotetyyppi
Jarrutyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Parhaat jarrut

-

Toinen sarja, muilla jarruilla (koodit, polku 9, xt, opas rsc) mitään ei vertaa!

Saint jarrut !!!!

-

WOW, heidän asentaminen oli puolitoista työtä, koska piti vetää Ebike toisistaan kaiken kaatamiseksi hienosti, mutta se oli hauska osa. Kun verenvuoto ja harrastettu, en voinut uskoa näiden asioiden voimaa. Epätodellinen. Joten iloinen, että muutin SAINTSiksi eteen ja taakse.

Parhaat e-pyörän jarrut

-

ostin nämä päivittääksesi uuden merida e-800 -laitteesi SLX-jarrut. Minulla on jo Saint varastossa, joka on asetettu GT fury DH -pyörälleni, ja rakastan niitä paljon tätä aggressiivista käyttöä varten. e-pyörälle se on valtava parannus. Vahva ja tehokas, mutta kohtuullisella modulaatiolla ja erittäin luotettava. myös hinta on mahtava.

Jarru puoli

-

Hei, onko tämä jarru Kanadan normin mukaan vai aussie? Onko takavipu tankojen oikealla tai vasemmalla puolella? Kiitos, Theo

asiantuntijamme vastaavat

Hei, pysäytät takapyörän oikealla kädellä.
Terveiset.

Vau

-

Upea jarru ja hyvä palvelu bikeinnilta

Suuri jarru

-

Minulla on yksi suosittelen aliaksen olevan erittäin halpa, minulla on täysi SAINT-pyörä ja minusta ei ole mitään valitettavaa, erittäin korkealaatuinen tuote

Shimano saint -jarrut

-

Laadukkaat jarrut uskomattomaan hintaan. He ovat parhaita

"täydellinen"

-

erittäin tehokkaat jarrut, helppo asentaa ja käyttää.

Hämmästyttävän hyvä

-

Nämä ovat parhaita jarrut tiedetään mies. Aikana. Ne ovat XTR jarrut steroideja ... ja He ovat kevyempi! Jäissä tech, he eivät koskaan haalistu. Minulla on kaksi pyörää - yksi on täysi XTR varustettu enduro pyörä. Olen aina olettaa ei ollut mitään parempaa, komponentti-viisasta. Minun kaikkien maastopyörä on XT pyörä, mutta ne cheaped ulos hieman jarrua ja varustaneet sen SLX. Tyypillisesti SLX on OK tavaraa - On kolmas hylly, mutta yleensä on sama yleinen ominaisuuksia XT / XTR, joiden paino rangaistus. Ei niin jarrut .... Olin jatkuvasti huolta minun jarrut, ja onko heillä kyllä ​​purra pysäyttämään suuret renkaat juoksen. Toisinaan takana tuntui hieman pehmeä, joten päätin päivittää. Tutkiminen XTR vs. Saint, se on selvää, että ne on tarkoitettu alamäkeen velvollisuus, mutta asia on ... ei ole suinkaan pyörän painoa, ja ne ovat 4-mäntä jarrusatulat! Päätin mennä sen kanssa, koska ne ovat hyvä hinta, ja minun taipumuksen turvallisuusasiat (jarrut, helments jne), on saada parasta mitä voi saada. Olen erittäin suositeltavaa, koska päivitys tahansa alamäkeen, enduro, tai kaikki-maastopyörä. Modulaatio, voima ja ohjaus on parempi XTR (ja XTR on friggin' mahtava). Asia rakastan eniten on vipu ponnistus on niin vähäistä, ei ole sormi väsymystä. Pitkillä kulkee, minusta tuntuu että on enemmän yleistä valvontaa pyörä vähemmällä vaivalla. Paras päivitys olen koskaan laittamaan pyörän. Ja ne näyttävät jäähtyä ...

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje