`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shimano

Shimano Ultegra R8000

  • Shimano Ultegra R8000
  • Shimano Ultegra R8000

Shimano Ultegra R8000

Tuotekuvaus Shimano Ultegra R8000

Ensimmäinen Shimano-tuote oli polkupyörän vapaa-pyörä, josta tuli myös Shimanon ensimmäinen tuote, joka vietiin vuonna 1931.

1950-luvun puolivälissä Shimano laajensi valikoimaansa vaihtajalla ja kolmella nopeudella.

Vuonna 1960 otettiin käyttöön kylmäkovitustekniikka, josta tuli nopeasti tärkeä osa tuotantoprosessia ja joka on tärkein syy Shimanon polkupyörän osien laadukkaaseen laatuun.

Ominaisuudet:

Vientiluvut kasvoivat eksponentiaalisesti. Vuonna 1965 ja 1972 perustettiin Shimano America ja Shimano Europe, ja ensimmäiset tehtaat avattiin Singaporessa. Vuonna 1973 syntyi ensimmäinen täydellinen Dura Ace -konserni, ja Shimano Inc.: stä tuli julkisesti noteerattu yhtiö.

80-luvun alusta lähtien maastopyörän käyttöönotto ja yhtiön johtava rooli sen kehityksessä johtivat Shimano Inc.:n nopeaan kasvuun. Sitten Shimano käänsi maantiepyörämarkkinat ylösalaisin vuonna 1984 ottamalla käyttöön indeksoidun siirron (SIS) ja jälleen vuonna 1990 integroidulla jarrutuksella ja siirtymällä (STI).

Shimano Benelux on Shimanon polkupyörien osien ja tarvikkeiden virallinen jakelija Belgiassa, Alankomaissa ja Luxemburgissa.

Lisäksi Benelux-tytäryhtiö edustaa myös 18 muuta huippuluokan tuotemerkkiä polkupyöräteollisuudessa.

Shimano Benelux pyrkii olemaan erinomainen toimittaja asiakkailleen, tarjoamalla laadukkaita osia ja tarvikkeita, jotka edistävät yhteiskunnan terveyttä ja onnellisuutta vapaa-ajan ja urheilullisen luonteensa ansiosta.

Tekniset tiedot:

Polkupyörän tyyppi: Road Bike

Materiaali: Alumiini

Hampaiden lukumäärä: 39

Nopeudet: 11 nopeutta

Varsien lukumäärä: 4

BCD: 110 mm


Tilaa Shimano:n tuotteet, kuten Ultegra R8000, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Shimano Ultegra R8000 jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Shimano Ultegra R8000

Nopeus
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje