`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi Dragon 5 Matt

  • Sidi Dragon 5 Matt
  • Sidi Dragon 5 Matt
  • Sidi Dragon 5 Matt

Sidi Dragon 5 Matt

Tuotekuvaus Sidi Dragon 5 Matt

Ominaisuudet:

YLÄS: MICROFIBRE TECH PRO MATT

SOLE: MTB SRS CARBON COMPOSITE SOLE

Tekniset tiedot:

Microfibra Techpro: MICROFIBRA TECHPRO on mikrokuituinen PU Made in Italy. Sitä pidetään erittäin teknisenä ja innovatiivisena, ympäristöystävällisenä nahana, joka sopii teknisiin ja urheilullisiin tuotteisiin, jotka edellyttävät korkeaa suorituskykyä. TECHPRO MICROFIBER sisältää ominaisuuksia, jotka ovat kestävyys, vakaus, keveys, vedenpitävyys ja ympäristöystävällisyys. TECHPRO MICROFIBERilla on Hydro- ja anti-mold-hoito, joka poistaa muotit ja bakteerit. TECHPRO MICROFIBER on Oeko Tex -sertifikaatti, ei sisällä haitallisia aineita ja kunnioittaa lain rajoituksia.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuovattuun EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti ranteen alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta, jotta EVA-tyyny voidaan keskittää keskelle korkealle tai matalalle kannalle. Järjestelmä poistaa High Instep Extenderin tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettavissa.

Tecno 3 PUSH -järjestelmä: SIDI: n TECHNO 3 PUSH -valitsimet sopivat kengän koko pituudelle, sovittamalla yläosa jalkaosan muotoon sopivaksi. SIDI: n tunnetusti luotettavia ja vaihdettavia sulkemisia parantavat kaikki uusi SIDI Wire -materiaali, joka on täysin sitova intuitiiviselle ja vaivattomalle lennon säätöön. Kuten useimmat SIDI pienet osat, TECHNO 3 PUSH solki on huoltaa ja vaihdettavissa. Sitä voidaan säätää ratsastuksessa innovatiivisen painikkeen ansiosta, joka voidaan työntää nostettaessa solkia ja helpottamaan säätöä.

High Security Velcro: HIGH SECURITY VELCRO-hihnat, joissa on integroidut lukituksen polymeerihampaat, jotka tarttuvat toisiinsa, kun hihna suljetaan. Tämä ominaisuus tekee sulkemisesta turvallisemman ja hihnan muuttumattomaksi.

Talloni Sidi: Vahvistettu kantapää pitää jalka optimaalisessa asennossa ja välttää kengän epämuodostumisen äärimmäisen suorituskyvyn tai pitkittyneen paineen vuoksi.

Suola MTB SRS Carbon Composite: Vuonna 1999 SIDI mullisti maastopyöräkauden suunnittelun SOLE REPLACEMENT SYSTEM -järjestelmällä (SRS), jonka takia maastopyöräilijät korvaten kengän - kulumisen kovaa osaa. MTB SRS CARBON COMPOSITE Sole koostuu neljästä ruuvikiinnikkeestä, jotka ovat helposti irrotettavissa ja vaihdettavissa. Lisäksi lisävarusteena saatava varvassuoja voidaan asentaa samoilla ruuveilla kuin kiinnike. SRS-kulutuspaneelit ja -ruuvit ovat saatavilla varaosina. Se on toe-piikki yhteensopiva.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Pyöräilykengättuotteita suoraan Sidi:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten Sidi Dragon 5 Matt, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Sidi Dragon 5 Matt

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Sidi mtb-kengät

-

-Trust myyjä -Hyvä tuotteen laatu -Nopea toimitus

Loistava

-

Olen tyytyväinen tuotteeseen. Nopea ammattitaitoinen palvelu.

Sirin kallio

-

Istuvuus ja toiminta ovat samansuuruiset kengän aikaisempien versioiden kanssa. Pidän kierrekaapelin kiinnitysjärjestelmästä paremmin kuin vanhat hihnat, jotka näyttivät tarvitsevan vaihtaa kaikki niin usein.

Ei ongelmia

-

Tilattu perjantaina iltapäivällä (lauantai Euroopassa). Toimitettu maanantaina. Saapui ovelleni Chicagossa 11 päivää myöhemmin, hyvässä kunnossa. Suuri hinta. Ei ongelmia!

Meistä

-

Erittäin hyvä tuote, kevyt ja mukava.

Erinomainen tuote. nopea toimitus

-

Erinomainen tuote. hyvä hinta. Nopea toimitus kohtuullisella hinnalla.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje