`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi Drako Carbon

Sidi Drako Carbon

Sidi Drako Carbon

  • Sidi Drako Carbon
  • Sidi Drako Carbon
  • Sidi Drako Carbon
  • Sidi Drako Carbon
  • Sidi Drako Carbon

Sidi Drako Carbon

Tuotekuvaus Sidi Drako Carbon

KAIKKI UUDET Drako on uusi maailmanlaajuinen standardi MTB suorituskykyä, testattu Sidi urheilijat, kuten Julien Absalon ja Nino Schurter, ja pudottamalla 100 grammaa per pari verrattuna legendaarinen Dragon 3.


Sen kaikki uudet ylempi ominaisuuksia Sidi n Tecno 3 sulkeminen vaivatonta yhdellä napsautuksella säätö kumpaankaan suuntaan äärimmäisen tasaisen paineenjakauman koko jalka, joka tarjoaa täydellisen istuvuuden tinkimätön mukavuutta ja polkemistehon.


KAIKKI UUDET Drako Carbon SRS Sole sisältää Sidi yksinomaiseen vaihdettavissa tappi kulutuslevystä, joka tarjoaa täydellinen kenkä-to-pedaali käyttöliittymä maksimaalisen suorituskyvyn koko käyttöiän ajan kenkä.


Ominaisuudet:

- UUSI Drako Carbon SRS on seuraava kehitysaskel Sidi ylätason MTB kenkä, säästää 100 grammaa verrattuna maailmanmestaruuden voittanut Dragon.

- Kevyempi, lisää ergonominen Soft Jalkapöytä päättäminen System ® ja pehmustettu kieli poistaa paine pistettä

- Pitävä, vaihdettava kuviopalat

- UUSI Comfort Fit-pohjalliset on ohut kerros muisti vaahto kevyt tuki ja antibakteerinen hoito


Varsi:

VERNICE MICROFIBRE


AINOA:

MTB hiili-GROUND AINOA: sydän vallankumouksellinen ja patentoitu MTB SRS hiilen ainoana on puhdasta hiiltä insertti päästä kantapäästä varpaisiin. Hiili-insertti sekä vaihdettava MTB Dragon SRS kulutuspinta on pultattu kapea, kestävästä nailonista runko. Tämä ainutlaatuinen muotoilu antaa pieni määrä flex toe säilyttäen erinomaisen jäykkyyden ja voimansiirron elimistössä kengän. Pohja on suunniteltu korkean suorituskyvyn, korkea-mittarilukema pyöräilijä, joka vaatii pohjan, joka on jäykkä mutta ei vaaranna jalka verenkiertoa, mikä takaa erinomaisen mukavuuden ja loistava suorituskyky. Jotta saavutettaisiin suurin kenkä elämä hiili insertit sekä Dragon SRS kulutuspinnan ovat helposti irrotettavissa ja vaihdettavissa. Lisäksi valinnainen varvassuojus voidaan asentaa käyttäen samoja ruuveja kuin insertti. Polyuretaani liukueste insertti on sijoitettu jalkapöydän alueella. Pohjan insertit ja ruuvit ovat saatavana varaosina. Se on toe piikki yhteensopiva.


TECNOLOGY:

SOFT jalkapöytä 3: anatominen ja mukava hihna, asetetaan päälle jalka ja yhdessä pehmeä ja lämpömuovataan materiaalia, lisäävät mukavuutta ja suorituskykyä. Se jakaa paineen tasaisesti holvialueen, säädettävissä molemmilta puolilta saavuttaa täydellinen keskiasentoon. Järjestelmä poistaa tarpeen Korkea Jalkapöytä Extender. Soft Jalkapöytä 3 on huollettavissa ja vaihdettavissa.

TECNO-3 SYSTEM: SIDI uusi Techno-3 kuljettaminen kokoisia koko pituudelta kengän, mukauttaa päällisen muoto jalka varten räätälöityjä sopivaksi. Sidi n tunnetusti luotettava ja vaihdettavat sulkemiset parannetaan kaikkien uusien oma Sidi Wire materiaalia, joka on täysin ei-sitovia intuitiivinen ja vaivatonta on-the-fly säädöt. Kuten useimmat SIDI pieniä osia, Tecno-3 Buckle on huollettavissa ja vaihdettavissa.

Säädettävä kantaremmi RETENTION laite: Säädettävä kantapää säilyttäminen laite vahvistaa yläosassa kantakupin ja parantaa kunnossa sulkemalla takaisin kengän tukevasti ympärille ajajan nilkan. Kantapää säilyttäminen laite kiristää päälle kantakupin niin, että se ei side-out aikana jyrkkiä nousuja tai sprintissä. Se voidaan säätää kaksi pientä ruuvia, jotka toimivat toisistaan ​​riippumatta. Mukautetun säätö käännä ruuvia kohti +-merkkiä kiristää kantapää säilyttäminen laitteen ja kohti - merkki avaa se.

SIDI kantakupin: vahvistettu kantapää pitää jalka on optimaalisessa asennossa ja vältetään kengän muotoaan äärimmäistä suorituskykyä tai pitkäaikainen paine.

RUBBER TOE: yläosa varvasosuuden kumitetaan vastustaa ja kääntää vaikutusten kiviä tai roskia pyöräilyn aikana. Se on valmistettu luistamaton


Tuotevalikoima muissa maissa määräytyy virallisen Sidi jakelija.

Ota yhteyttä maahantuojaan suoraan lisätietoja.


Haluatko lisää pyöräily tuotteita Sidi:lta? bikeinn:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, kuten Sidi Drako Carbon. Tällä hetkellä Sidi Drako Carbon on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki pyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Sidi Drako Carbon

Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Meistä

-

Suuri tuote on alkuperäinen, mukava ja suorituskykyinen, haluan olla toinen kuin Drako, se on myös kaunista

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje