`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi Ergo 4

Sidi Ergo 4

  • Sidi Ergo 4
  • Sidi Ergo 4
  • Sidi Ergo 4
  • Sidi Ergo 4

Sidi Ergo 4

Tuotekuvaus Sidi Ergo 4

Tuotevalikoima saatavilla muissa maissa määräytyy virallinen Sidi jakelija. Ota yhteyttä maahantuojaan suoraan lisätietoja.

Ominaisuudet:

UPPER: MICROFIBRE TULOSKUNTOA TECH PRO ja nailonverkon

AINOA: VENT CARBON AINOA

Tekniikka:

Pehmeä Jalkapöytä 2:

SOFT jalkapöytä suljentajärjestelmä on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeä, Thermo muodostettu EVA pehmuste, joka jakaa paineen tasaisesti jalkapöytä alue. SOFT jalkapöytä suljentajärjestelmä on säädettävissä molemmilta puolilta, täydellisesti keskustaan ​​EVA tyynyn päälle korkea tai matala jalkapöytä. Järjestelmä poistaa tarpeen korkean Jalkapöytä Extender. SOFT jalkapöytä sulkujärjestelmä on vaihdettava.

Tecno II -järjestelmän:

TECNO II SOLKI käyttää monofilamenttilanka linja ja hieno hammas Ratchet sujuvan säätö ja tasaisen paineenjakauman Antaa edestä mikrometri- sulkeminen ja sovittaa ylemmän kengän muotoon jalka varten räätälöityjä sopivaksi. TECNO II -järjestelmä voidaan säätää ajon aikana.

Jarrusatula solki:

Mikrometri- sulkeminen nimeltään "CALIPER Lukon" on säädettävissä nostamalla keskeinen solki. Jotta täysin auki, nosta yhdessä molemmin puolin solkia, tai paina keskimmäistä painiketta hieman löysää yhden hampaan tuolloin. Järjestelmä on myös säädettävä kilpailun aikana.

Korkea Turvallisuus Velcro:

Korkea tietoturva tarrakiinnitys integroitu lukitus polymeerin hampaat, jotka tarttuvat kiinni toisiinsa, kun hihna on kiinni. Tämä ominaisuus tekee sulkeminen turvallisemman ja hihna tulee järkähtämättömät.

Säädettävä kantapää säilyttäminen laite:

SÄÄDETTÄVÄ HEEL suojamekanismi vahvistaa yläosassa kantakupin ja parantaa kunnossa sulkemalla takaisin kengän turvallisesti ympäri ajajan kantapää. Kantapää suojamekanismi kiristää alkuun kantakupin jotta kantapää ei liu'u ulos aikana jyrkkiä nousuja tai sprintissä. Kummallakin puolella kantapää voidaan säätää itsenäisesti, istuvuuden. Mukautetun säätö käännä ruuvia kohti + merkkiä kiristää kantapää suojamekanismi ja kohti - merkki avaa se. Kevyt, helppokäyttöinen, ja vaihdettava.

Sidi kantakuppi:

Vahvistettu kantapää pitää jalka on optimaalisessa asennossa ja vältetään kengän muotoaan äärimmäistä suorituskykyä tai pitkäaikainen painetta.

Vaihdettavat kantapää pad:

Saat käveltävyys, Sidi pyöräily kengät ovat vaihdettavissa polyuretaani kantapää pad.

Vent Carbon Sole:

VENT CARBON Sole on tarjolla kevyt ja vaihdettava heelpad parantaa käveltävyys polyuretaani ja vaihdettava integroitu toe pad / vent kansi. Keskeisiä etuja VENT CARBON AINOA ovat paitsi erinomainen teho siirto, koska se on kevyt ja jäykkyyttä, mutta myös lämmin sää mukavuutta. VENT CARBON Pohja on suunniteltu integroitu venttiili ja ilman kanavia lämmöntuotto ja ilmavirran. Aukko voidaan avata tai sulkea 4 kausi mukavuutta. VENT CARBON AINOA on käsintehty yksinomaan hiilikuitu vuonna kudoskuvioon suunnattu vastakkaisiin kulmiin, jotka maksimoivat jäykkyys samalla sallien vähäisessä määrin ohjata flex toe alueella. Tämä huolellisesti suunniteltu flex biomekaanisesti lievittää stressiä jalkapohjan jänne ja auttaa edistää liikkuvuutta. VENT CARBON Sole on standardi 3 poraus kuvio, painettu 10 mm sivusuunnassa ja eteen / taakse tappi linjaus mittakaavassa sekä Look Memory Eyelet® helppoa kiinnitystapin yhdenmukaistaminen ja korvaaminen. Triathlon, aukko toimii myös veden valua, parantaen jalka mukavuutta jälkeen märkä siirtyminen.


Ostamalla Sidi Ergo 4:n, voit olla varma pyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, bikeinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi pyöräilykaupaksesi ja keskity Sidi-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. pyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Miesten kengätvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Sidi Ergo 4

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje