`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi Ergo 5

  • Sidi Ergo 5
  • Sidi Ergo 5
  • Sidi Ergo 5

Sidi Ergo 5

Tuotekuvaus Sidi Ergo 5

Ominaisuudet:

UPPER: MICROFIBRE TECHPRO

SOLE: TWELVE CARBON COMPOSITE SOLE

Tekniset tiedot:

Microfibra Techpro: MICROFIBRA TECHPRO on mikrokuituinen PU Made in Italy. Sitä pidetään erittäin teknisenä ja innovatiivisena, ympäristöystävällisenä nahana, joka sopii teknisiin ja urheilullisiin tuotteisiin, jotka edellyttävät korkeaa suorituskykyä. TECHPRO MICROFIBER sisältää ominaisuuksia, jotka ovat kestävyys, vakaus, keveys, vedenpitävyys ja ympäristöystävällisyys. TECHPRO MICROFIBERilla on Hydro- ja anti-mold-hoito, joka poistaa muotit ja bakteerit. TECHPRO MICROFIBER on Oeko Tex -sertifikaatti, ei sisällä haitallisia aineita ja kunnioittaa lain rajoituksia.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuovattuun EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti ranteen alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta, jotta EVA-tyyny voidaan keskittää keskelle korkealle tai matalalle kannalle. Järjestelmä poistaa High Instep Extenderin tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettavissa.

Tecno 3 PUSH -järjestelmä: SIDI: n TECHNO 3 PUSH -valitsimet sopivat kengän koko pituudelle, sovittamalla yläosa jalkaosan muotoon sopivaksi. SIDI: n tunnetusti luotettavia ja vaihdettavia sulkemisia parantavat kaikki uusi SIDI Wire -materiaali, joka on täysin sitova intuitiiviselle ja vaivattomalle lennon säätöön. Kuten useimmat SIDI pienet osat, TECHNO 3 PUSH solki on huoltaa ja vaihdettavissa. Sitä voidaan säätää ratsastuksessa innovatiivisen painikkeen ansiosta, joka voidaan työntää nostettaessa solkia ja helpottamaan säätöä.

High Security Velcro: HIGH SECURITY VELCRO-hihnat, joissa on integroidut lukituksen polymeerihampaat, jotka tarttuvat toisiinsa, kun hihna suljetaan. Tämä ominaisuus tekee sulkemisesta turvallisemman ja hihnan muuttumattomaksi.

Talloni Sidi: Vahvistettu kantapää pitää jalka optimaalisessa asennossa ja välttää kengän epämuodostumisen äärimmäisen suorituskyvyn tai pitkittyneen paineen vuoksi.

TACCO ANTISCIVOLO: Sidi-pyöräilykengille on helppo vaihtaa vaihdettavia polyuretaanipohjaisia ​​kantolaukkuja. MILLENNIUM 5-pohjainen kantapäällä on uusi muotoilu ja se on erittäin kevyt.

Suola Twelve Carbon Composite: TWELVE CARBON COMPOSITE pohja on valmistettu kahdella eri materiaalilla sekoitettuna, nailon- ja hiilikuitua. Se on valmistettu pistetystä hiilikuitusta Nylon-matriisissa. Käytetty nailon ei absorboi vettä eikä menetä jäykkyyttä kuumalla tai kostealla säällä tai ikäänkuin. Tuloksena on huomattavasti kevyempi ja tiukempi pohja.

Calzata Mega:

4 mm leveämpi jalka pallon yli

Lisää äänenvoimakkuutta, korkean rungon ja laajemman kantapään

Mega lasts on EE o EEE leveys


Aiotko hankkia itsellesi suositun Sidi Ergo 5:n? Kaikki Sidi-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Sidi Ergo 5 jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Sidi Ergo 5

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen laatu

-

Kenkä, jolla on paras tuki, mitä minulla on koskaan ollut, on taattu laatu! ja erittäin nopea toimitus huolimatta pandemian aiheuttamista viivästyksistä

Sidi tilaa

-

Tilauskokemus oli erinomainen. Piti perua ensimmäinen tilaukseni päivittää malli, erittäin helppo tehdä, uusi malli saapui ajoissa, tarvitsi vain odottaa maksun peruuttamista luottokortiltani ensimmäisestä peruutetusta tilauksesta. Tyytyväinen päivitetyn mallin kanssa.

Jalkineet.

-

Hei, onko sinulla Sidi Ergo 5 -tuotetta varastossa, koko 44, pohjallinen 27,5 cm, mustavalkoinen?

Erinomainen

-

Ostin joitain ollut ja he saapuivat erittäin hyvässä kunnossa

Erinomainen

-

Sivulla on erinomainen huomio, kengät ovat mitä odotin, niiden hinnalla ja laadulla mielestäni ne ovat parhaat mahdolliset.

Tossut

-

Hei, pyysin kenkiä 3 viikkoa sitten, enkä ole vieläkään saapunut ja minulla on päivitys 3 päivää sitten, ja sieltä en tiedä mitään muuta, toivottavasti vastaat minulle kiitos

Tyytyväisyys

-

Ostin kengän sidi, saapui ajoissa! Kuten aina täällä Brasiliassa toimitetut kuriirit kuljettavat! Hyvin tyytyväinen ostokseni ja onnittelut koko pyöräilyjoukkueelle ...

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje