`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi Genius 10

  • Sidi Genius 10
  • Sidi Genius 10
  • Sidi Genius 10

Sidi Genius 10

Tuotekuvaus Sidi Genius 10

Ominaisuudet:

Yläosa: mikrokuitumikrotekniikka
Pohja: Hiilikomposiitti 20 pohja
Pehmeä jalka 4
Tecno 3 -järjestelmä
Sidi kantapää kuppi
Vaihdettava kantapää


tekniikka:

Mikrofibra Microtech:
Sisältää kestävyyden, vakauden, keveyden, läpäisevyyden, vettä hylkivä ja ympäristöystävällinen ominaisuudet. Se on valmistettu käyttämällä ”Water Tech” -vedenkäsittelyä. Pienemmät ympäristövaikutukset, vähemmän haitalliset päästöt ilmaan ja työympäristöön ja se, että ei käytetty liuottimia, vaan vesipohjaisia tuotteita, on hyödyllinen sekä ympäristölle että loppukäyttäjälle.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4:
SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on leveä, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuovattuun EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti jalkaterän alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta EVA-tyynyn keskittämiseksi täydellisesti korkean tai matalan jalkaterän yli. Järjestelmä poistaa High Instep Extender -laitteen tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettava.

Tecno 3 -järjestelmä:
SIDI: n TECHNO 3 SYSTEM -sarja sopii koko kenkäpituuden mukaan mukauttaen yläosan jalan muotoon mukautetun istuvuuden mukaan. SIDI: n kuuluisasti luotettavia ja vaihdettavia sulkimia parantaa kaikki uudet patentoidut SIDI Wire -materiaalit, jotka eivät ole täysin sitovia intuitiiviselle ja vaivattomalle lennon säätämiselle. Kuten useimmat SIDI-pienet osat, myös TECNO 3 BUCKLE on huollettavissa ja vaihdettavissa.

Tallone Sidi
Vahvistettu kantapää pitää jalkan optimaalisessa asennossa ja välttää kengän muodonmuutoksia äärimmäisen suorituskyvyn tai pitkäaikaisen paineen vaikutuksesta.

Tacco sostituibile:
Kävelykelpoisuuden vuoksi Sidi-pyöräilykengät sisältävät vaihdettavan polyuretaanikantapään.

SUOLA CARBON COMPOSITE 20:
Carbon Composite 20 -pohja on nailonia ja injektoitua hiilikuitua. Nailon pitää tekniset ominaisuudet muuttumattomina ajan myötä. Tuloksena on kevyt ja jäykkä pohja. Pohjan keskiosa on asteikolla millimetrinen asteikko, jotta kiinnittimien oikea kiinnitys helpottuu. Varustettu vaihdettavalla polyuretaanikorolla.

bikeinn:ssa näytämme sinulle kaikki Sidi:n Genius 10:n ominaisuudet. pyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Sidi Genius 10 tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Sidi Genius 10 ja voit hyödyntää muita pyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Sidi Genius 10

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä ec-sivusto

-

nopea kauppa, nopea toimitus, tuote on erinomainen.Käytän sivustoa uudelleen.

Upea tuote

-

Erinomainen

-

tuote saapui ilman kiinnitystä ja kuten julkaisu, suosittelen sitä erittäin hyvin

Erinomainen

-

tuote on mitä he julkaisevat, suosittelen sitä

Iskut

-

yhteensopiva pikapelisidosten kanssa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, Speedplay-kiinnikkeet voidaan kiinnittää tähän Sidi Genius 10 -kengään.
Terveiset.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje