`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Tuotekuvaus Sidi Genius 7

"Politex" materiaali on rakennettu useita päällekkäisiä kerroksia, joilla on erilaiset fysikaaliset mekaaniset ominaisuudet, puristetun PVC kytketään sitten kaksi kangasta (neulos + huopa), joka on niin on elokuva värjätty pitkäkestoisen värisävyn. "Politex" tarjoaa voimakasta vastarintaa repeytymisen, repeämä, venyttämällä ja häipyminen. "Politex" tehdään noudattaen tiukasti Euroopan asetukset ja on täysin "vihreä" tuote.

Tekniset tiedot:

Ylä: Microfibre Microtech Mesh

Sole: Millenium 5e Sole

tekniikka:

Microfibra Microtech: Sisältää ominaisuudet kitkan, vakauden, keveys, transpirability, vedenhylkimisen ja eko ystävällisyys. Se on valmistettu käyttäen "Water Tech" vedenkäsittely. Lower ympäristövaikutukset, vähemmän haitallisia päästöjä ilmaan ja osaksi työympäristö ja se, että ei liuottimia, mutta vesipohjaisia ​​tuotteita käytettiin, on hyötyä ympäristölle sekä loppukäyttäjän.

Pehmeä Jalkapöytä 2: SOFT jalkapöytä sulkemismekanismi on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeällä, lämpö muodostuu EVA pehmuste, joka jakaa paineen tasaisesti jalkapöytä alue. SOFT jalkapöytä sulkujärjestelmä on säädettävissä molemmilta puolilta, täydellisesti keskittää EVA pehmuste yli korkea tai matala jalkapöytä. Järjestelmä poistaa tarpeen High Jalkapöytä Extender. SOFT jalkapöytä sulkujärjestelmä on vaihdettava.

Leva Caliper: Tällä mikrometriasetusjärjestelmällä sulkeminen nimeltään "CALIPER Lukon" on säädettävissä nostamalla keskeinen solki. Jotta täysin auki, nosta yhdessä molemmin puolin solkia, tai työnnä säätimen hieman löysää yksi hammas kerrallaan. Järjestelmä on myös säädettävä kilpailun aikana.

Korkea Security Velcro: HIGH SECURITY tarranauhat integroidulla lukitus polymeerin hampaat, jotka tarttuvat kiinni toisiinsa, kun hihna on kiinni. Tämä ominaisuus tekee sulkemista turvallisemman ja hihna tulee järkähtämättömät.

Tallone Sidi: Vahvistetut kantapää pitää jalka on optimaalisessa asennossa ja estää kengän muotoaan äärimmäistä suorituskykyä tai pitkäaikainen paine.

Tacco Antiscivolo: For walkability, Sidi pyöräilykenkien sisältää vaihdettavan polyuretaani kantapää pad.

Suola Millennium 5: Uudelleen suunniteltu MILLENNIUM 5 Pohja on valmistettu ruiskutetaan hiilikuitu nylon matriisiin. Tämä infuusio hiilikuidusta nylon kasvattaa ainoa jäykkyyttä ja kestävyyttä, mikä varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn edessä pitkän käytön ja lämpötilan muutoksia.


Jos olet kiinnostunut Sidi:n Genius 7 tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten kengät tuotteet Sidi-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Sidi suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Sidi Genius 7 jo tänään!

Ominaisuudet Sidi Genius 7

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote !!!

-

Kengät ovat 1.hyvin tärkeitä, 2. sulkemisjärjestelmän avulla, joka mahdollistaa hienon säätämisen, 3. huomio: ne leikkaavat pieniä, minä olen 45 ja koko 46 on aivan täydellinen. Kaikki toimituksella Bikeinnin kärjen yläosassa. Kiitos !

Hyvä laatu ja vaatimustenmukaisuus

-

He saapuivat hyvin, ne näyttävät erittäin hyvältä laadulta ja aion viedä heidät ensimmäistä kertaa kiertueelle Bogotá-velodromiin. He saapuivat aikataulun mukaan. Kiitos

He saapuivat hyvin.

-

Erinomainen tuote, huono asia on se, että saapui 55 päivää, kun sivu tarjosi 30 päivää lähetystä.

Arvostelu

-

Mukavuus ja hyvä laatu. Kengät erittäin mukavat, hyvä laatu. Nopea toimitus ja erinomaisessa kunnossa

Sidi-nero 7

-

suuri kaunis mukava kengät, nopea toimitus, olen tyytyväinen.

Väri

-

Huomenta, haluaisin tietää ennen tilausta, jos värit ovat niitä näen: valkoinen-musta-punainen

asiantuntijamme vastaavat

Kyllä, värit ovat oikein (valkoinen, musta, punainen). kiitos

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje