`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7
  • Sidi Genius 7

Sidi Genius 7

Tuotekuvaus Sidi Genius 7

Ominaisuudet:

TOMAIA: MICROFIBRA MICROTECH ja RETE DI NYLON

SUOLA: SUOLA MILLENIUM 4 CARBON COMPOSITE

Tekniset tiedot:

Microtech Microfibre: Sisältää resistanssin, vakauden, keveyden, läpäisevyyden, vesitiivistyksen ja ympäristöystävällisyyden ominaisuuksia. Se valmistetaan "Water Tech" -vedenkäsittelyllä. Pienempi ympäristövaikutus, vähemmän haitallisia päästöjä ilmaan ja työympäristöön sekä se, että ei käytetty liuottimia vaan vesipohjaisia ​​tuotteita, hyödyttää ympäristöä ja loppukäyttäjiä.

Soft Instep 2: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuotoiseen EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti ranteen alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta, jotta EVA-tyyny voidaan keskittää keskelle korkealle tai matalalle kannalle. Järjestelmä poistaa High Instep Extenderin tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettavissa.

Katkaisimen solki: Mikrometrinen suljin nimeltään "CALIPER BUCKLE" on säädettävissä nostaen keskellä olevan soljen. Avaa kokonaan, nosta molemmin puolin solkia yhteen tai paina keskipainiketta hiukan löysästi yksi hammas tuolloin. Järjestelmä on myös säädettävissä kilpailun aikana.

High Security Velcro: HIGH SECURITY VELCRO-hihnat, joissa on integroidut lukituksen polymeerihampaat, jotka tarttuvat toisiinsa, kun hihna suljetaan. Tämä ominaisuus tekee sulkemisesta turvallisemman ja hihnan muuttumattomaksi.

Sidi-kantapohja: Vahvistettu kantapää pitää jalka optimaalisessa asennossa ja välttää kengän epämuodostumisen äärimmäisen suorituskyvyn tai pitkittyneen paineen vuoksi.

ANTI SLIP HEEL PAD: Sidi-pyöräilykengille on helppo vaihtaa vaihdettavia polyuretaanipohjia. MILLENNIUM 5-pohjainen kantapäällä on uusi muotoilu ja se on erittäin kevyt.

MILLENNIUM 5 SOLE: Uudistettu MILLENNIUM 5 SOLE on rakennettu injektoidusta hiilikuidusta nailonmatriisissa. Tämä nailonhiilikuidun infuusio kasvattaa jäykkyyttä ja kestävyyttä, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn pitkäaikaisen käytön ja lämpötilan muutosten takia.


Haluatko lisää pyöräily tuotteita Sidi:lta? bikeinn:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman pyöräilytuotteita, kuten Sidi Genius 7. Tällä hetkellä Sidi Genius 7 on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki pyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Sidi Genius 7

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote !!!

-

Kengät ovat 1.hyvin tärkeitä, 2. sulkemisjärjestelmän avulla, joka mahdollistaa hienon säätämisen, 3. huomio: ne leikkaavat pieniä, minä olen 45 ja koko 46 on aivan täydellinen. Kaikki toimituksella Bikeinnin kärjen yläosassa. Kiitos !

Ensimmäinen tilaus

-

Hei kengät ovat erittäin mukavia ja erittäin mukavilla väreillä hyvin saapuneet pakkaukset hyvässä kunnossa. Kiitos seurannasta ja vastauksista, jotka olitte antaneet kysymyksiini, olen erittäin tyytyväinen

Hyvä laatu ja vaatimustenmukaisuus

-

He saapuivat hyvin, ne näyttävät erittäin hyvältä laadulta ja aion viedä heidät ensimmäistä kertaa kiertueelle Bogotá-velodromiin. He saapuivat aikataulun mukaan. Kiitos

Erittäin hyvä tuote

-

Sidi Genius lenkkarit saapuivat erittäin hyvin, kuten pyydettiin, kiitos paljon.

He saapuivat hyvin.

-

Erinomainen tuote, huono asia on se, että saapui 55 päivää, kun sivu tarjosi 30 päivää lähetystä.

Arvostelu

-

Mukavuus ja hyvä laatu. Kengät erittäin mukavat, hyvä laatu. Nopea toimitus ja erinomaisessa kunnossa

Sidi-nero 7

-

suuri kaunis mukava kengät, nopea toimitus, olen tyytyväinen.

Greay

-

Suuri kengät, nopea toimitus

Mukavuus ja laadukkaat

-

Mukavuutta ja hyvää laatua. Kengät erittäin mukava, hyvä laatu. Nopea toimitus ja erinomaisessa kunnossa.

Ensimmäinen tilaus saapui

-

Tilaus vastaanotetaan täydellisissä olosuhteissa ja toimitustila päivitetään säännöllisesti. Kengät sopivat hyvin ja saada toinen pari Sidiä Bikeinnista!

Väri

-

Huomenta, haluaisin tietää ennen tilausta, jos värit ovat niitä näen: valkoinen-musta-punainen

asiantuntijamme vastaavat

Kyllä, värit ovat oikein (valkoinen, musta, punainen). kiitos

Mukavuutta ja laatua

-

Kengät erittäin mukava, hyvä laatu. Valitse yksi koko ylimitoitettu kenkiä. Nopea toimitus ja erinomaisessa kunnossa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje