`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Tuotekuvaus Sidi MTB Drako 2

Ominaisuudet:

UPPER: MICROFIBRE TECHPRO MATT

SOLE: MTB SRS CARBON GROUND SOLE

tekniikka:

Techpro Microfibre: MICROFIBRA TECHPRO on mikrokuituinen PU Made in Italy. Sitä pidetään erittäin teknisenä ja innovatiivisena, ympäristöystävällisenä nahana, joka sopii teknisiin ja urheilullisiin tuotteisiin, jotka edellyttävät korkeaa suorituskykyä. TECHPRO MICROFIBER sisältää ominaisuuksia, jotka ovat kestävyys, vakaus, keveys, vedenpitävyys ja ympäristöystävällisyys. TECHPRO MICROFIBERilla on Hydro- ja anti-mold-hoito, joka poistaa muotit ja bakteerit. TECHPRO MICROFIBER on Oeko Tex -sertifikaatti, ei sisällä haitallisia aineita ja kunnioittaa lain rajoituksia.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuovattuun EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti ranteen alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta, jotta EVA-tyyny voidaan keskittää keskelle korkealle tai matalalle kannalle. Järjestelmä poistaa High Instep Extenderin tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettavissa.

SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM: Keskusmekanismi, SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM, luo täydellisen kireyden tasapainon kengän sisäisen ja ulkoisen puolen välillä. Symmetrinen mekanismi takaa erinomaisen sulkimen, joka sopeutuu jokaiseen kärkeen. Monisäikeisen soljen lisättävä uusi painike, jos se työnnetään, nostaa soljen helpottamaan säätöä.

Tecno 3 PUSH -järjestelmä: SIDI: n TECHNO 3 PUSH -valitsimet sopivat kengän koko pituudelle, sovittamalla yläosa jalkaosan muotoon sopivaksi. SIDI: n tunnetusti luotettavia ja vaihdettavia sulkemisia parantavat kaikki uusi SIDI Wire -materiaali, joka on täysin sitova intuitiiviselle ja vaivattomalle lennon säätöön. Kuten useimmat SIDI pienet osat, TECHNO 3 PUSH solki on huoltaa ja vaihdettavissa. Sitä voidaan säätää ratsastuksessa innovatiivisen painikkeen ansiosta, joka voidaan työntää nostettaessa solkia ja helpottamaan säätöä.

Säädettävä kantapään säilytyslaite: SÄÄDETTÄVÄ TERVEELLINEN KÄYTTÖLAITE vahvistaa kantapään yläosaa ja parantaa istuvuutta sulkemalla kengän takaosan tiukasti ratsastajan kantapään ympärillä. Koronpidätyslaite kiristää kantapään kannen niin, että kantapää ei liu'u ulos jyrkissä nousuissa tai vihjeissä. Kutakin kantapäitä voidaan säätää erikseen, jotta se sopii täydellisesti. Käännä ruuvi + -merkkiä kohden mukautetun säädön avulla kiristämällä kantapään kiinnityslaitetta ja avaamalla se. Kevyt, helppokäyttöinen ja vaihdettava.

Sidi-kantapohja: Vahvistettu kantapää pitää jalka optimaalisessa asennossa ja välttää kengän epämuodostumisen äärimmäisen suorituskyvyn tai pitkittyneen paineen vuoksi.

MTB SRS Carbon Ground Sole: MTB SRS CARBON GROUND SOLE nostaa standardin maastopyörän suorituskykyä pudottamalla noin 100 grammaa paria verrattuna edelliseen Dragon Carbon SRS-pohjaan uhrattaen tehoa tai kestävyyttä. MTB SRS CARBON GROUND SOLE koostuu vaihdettavissa olevista kulutuspalkkeista keskipitkän moduulin hiilipohjaan kiinnitetyssä kärjessä ja kantapinnassa sekä innovatiivisella vaihdettavalla MTB-levykkeellä, joka on suunniteltu estämään ainoat vahingot polkimelta. Useimmat kaksinkertaiset pidätinpalkki MTB-pedaalit (kuten Crankbrothers ja LOOK) suosittelevat lujitusta levyn ja kengän välisen liitoskappaleen välttämiseksi, jotta pohja ei halkeile tai hakkaa. MTB-levy voidaan vaihtaa pedaalijärjestelmän vaurioitumisen tapahtuessa, joten jälkiasenteisen vahvikelevyn painon lisääminen on valinnainen. Ground SRS askelmat ja MTB Plate ovat helposti irrotettavissa ja vaihdettavissa. MTB SRS CARBON GROUND SOLE on toe-piikki yhteensopiva.


Jos olet kiinnostunut Sidi:n MTB Drako 2 tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten kengät tuotteet Sidi-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Sidi suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Sidi MTB Drako 2 jo tänään!

Ominaisuudet Sidi MTB Drako 2

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Sidi mtb drako 2

-

Ensimmäinen SIDI MTB -kenkäni, koko on hieman iso, mutta hyväksyttävä. Silti kokeilla sitä.

Valitus ja vaihto

-

Arvoisa vastaanottaja, haluaisin lähettää tämän artikkelin takaisin, se on viallinen. Ole hyvä ja lähetä minulle palautustarra (palautuslomake). Haluaisin tilata samat kengät sinulta taas! Ystävällisin terveisin Angelo

Uudet sidi-kengät

-

Hei, sain kenkiä vasta toisena päivänä. Hienot kengät, sinulla on vanhempi pari Sidiä. Ne sopivat hyvin kuin hansikas, eivätkä ole ehtineet ajaa aloittaaksesi murtautua niihin, kuten tuntuu ja sopivat ja ominaisuus. Otti joskus päästäkseen valtioihin, mutta olen varma, että ne ovat sen arvoisia. Sama koko kuin minulla on nyt vain hieman pidempi kenkä 1cm. Kiitos

Sidi

-

Ilman sanoja brändi ei tarvitse esittelyä. Uskomaton myymälä, laatu, nopea ja erinomainen palvelu.

Mtb drako 2

-

Mahtavaa ... Rakastan tätä uutta lelua, muotoilu ja värit olivat erittäin kauniita. Sen koko EU 43 on täydellinen. Tänä viikonloppuna uusi lelu ... Kiitos paljon ..

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje