`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2
  • Sidi MTB Drako 2

Sidi MTB Drako 2

Tuotekuvaus Sidi MTB Drako 2

Ominaisuudet:

UPPER: MICROFIBRE TECHPRO MATT

SOLE: MTB SRS CARBON GROUND SOLE

tekniikka:

Techpro Microfibre: MICROFIBRA TECHPRO on mikrokuituinen PU Made in Italy. Sitä pidetään erittäin teknisenä ja innovatiivisena, ympäristöystävällisenä nahana, joka sopii teknisiin ja urheilullisiin tuotteisiin, jotka edellyttävät korkeaa suorituskykyä. TECHPRO MICROFIBER sisältää ominaisuuksia, jotka ovat kestävyys, vakaus, keveys, vedenpitävyys ja ympäristöystävällisyys. TECHPRO MICROFIBERilla on Hydro- ja anti-mold-hoito, joka poistaa muotit ja bakteerit. TECHPRO MICROFIBER on Oeko Tex -sertifikaatti, ei sisällä haitallisia aineita ja kunnioittaa lain rajoituksia.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuovattuun EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti ranteen alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta, jotta EVA-tyyny voidaan keskittää keskelle korkealle tai matalalle kannalle. Järjestelmä poistaa High Instep Extenderin tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettavissa.

SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM: Keskusmekanismi, SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM, luo täydellisen kireyden tasapainon kengän sisäisen ja ulkoisen puolen välillä. Symmetrinen mekanismi takaa erinomaisen sulkimen, joka sopeutuu jokaiseen kärkeen. Monisäikeisen soljen lisättävä uusi painike, jos se työnnetään, nostaa soljen helpottamaan säätöä.

Tecno 3 PUSH -järjestelmä: SIDI: n TECHNO 3 PUSH -valitsimet sopivat kengän koko pituudelle, sovittamalla yläosa jalkaosan muotoon sopivaksi. SIDI: n tunnetusti luotettavia ja vaihdettavia sulkemisia parantavat kaikki uusi SIDI Wire -materiaali, joka on täysin sitova intuitiiviselle ja vaivattomalle lennon säätöön. Kuten useimmat SIDI pienet osat, TECHNO 3 PUSH solki on huoltaa ja vaihdettavissa. Sitä voidaan säätää ratsastuksessa innovatiivisen painikkeen ansiosta, joka voidaan työntää nostettaessa solkia ja helpottamaan säätöä.

Säädettävä kantapään säilytyslaite: SÄÄDETTÄVÄ TERVEELLINEN KÄYTTÖLAITE vahvistaa kantapään yläosaa ja parantaa istuvuutta sulkemalla kengän takaosan tiukasti ratsastajan kantapään ympärillä. Koronpidätyslaite kiristää kantapään kannen niin, että kantapää ei liu'u ulos jyrkissä nousuissa tai vihjeissä. Kutakin kantapäitä voidaan säätää erikseen, jotta se sopii täydellisesti. Käännä ruuvi + -merkkiä kohden mukautetun säädön avulla kiristämällä kantapään kiinnityslaitetta ja avaamalla se. Kevyt, helppokäyttöinen ja vaihdettava.

Sidi-kantapohja: Vahvistettu kantapää pitää jalka optimaalisessa asennossa ja välttää kengän epämuodostumisen äärimmäisen suorituskyvyn tai pitkittyneen paineen vuoksi.

MTB SRS Carbon Ground Sole: MTB SRS CARBON GROUND SOLE nostaa standardin maastopyörän suorituskykyä pudottamalla noin 100 grammaa paria verrattuna edelliseen Dragon Carbon SRS-pohjaan uhrattaen tehoa tai kestävyyttä. MTB SRS CARBON GROUND SOLE koostuu vaihdettavissa olevista kulutuspalkkeista keskipitkän moduulin hiilipohjaan kiinnitetyssä kärjessä ja kantapinnassa sekä innovatiivisella vaihdettavalla MTB-levykkeellä, joka on suunniteltu estämään ainoat vahingot polkimelta. Useimmat kaksinkertaiset pidätinpalkki MTB-pedaalit (kuten Crankbrothers ja LOOK) suosittelevat lujitusta levyn ja kengän välisen liitoskappaleen välttämiseksi, jotta pohja ei halkeile tai hakkaa. MTB-levy voidaan vaihtaa pedaalijärjestelmän vaurioitumisen tapahtuessa, joten jälkiasenteisen vahvikelevyn painon lisääminen on valinnainen. Ground SRS askelmat ja MTB Plate ovat helposti irrotettavissa ja vaihdettavissa. MTB SRS CARBON GROUND SOLE on toe-piikki yhteensopiva.


Jos pidät Sidi MTB Drako 2:sta, tutustu myös muihin Sidi:n pyöräilytuotteisiin Miesten kengät osastollamme ja Pyöräilykengät katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Sidi MTB Drako 2

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Kiinnitykset
Läpäisemättömyys
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje