`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi MTB Eagle 10

  • Sidi MTB Eagle 10
  • Sidi MTB Eagle 10
  • Sidi MTB Eagle 10

Sidi MTB Eagle 10

Tuotekuvaus Sidi MTB Eagle 10

Ominaisuudet:

Yläosa: Politex-yläosa
Pohja: Mtb sr17-pohja
Pehmeä jalka 4
Tecno 3 -järjestelmä
Sidi kantapää kuppi


tekniikka:

Mikrofibra Microtech:
Sisältää kestävyyden, vakauden, keveyden, läpäisevyyden, vettä hylkivä ja ympäristöystävällinen ominaisuudet. Se on valmistettu käyttämällä ”Water Tech” -vedenkäsittelyä. Pienemmät ympäristövaikutukset, vähemmän haitalliset päästöt ilmaan ja työympäristöön ja se, että ei käytetty liuottimia, vaan vesipohjaisia tuotteita, on hyödyllinen sekä ympäristölle että loppukäyttäjälle.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4:
SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on leveä, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuovattuun EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti jalkaterän alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta EVA-tyynyn keskittämiseksi täydellisesti korkean tai matalan jalkaterän yli. Järjestelmä poistaa High Instep Extender -laitteen tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettava.

Tecno 3 -järjestelmä:
SIDI: n TECHNO 3 SYSTEM -sarja sopii koko kenkäpituuden mukaan mukauttaen yläosan jalan muotoon mukautetun istuvuuden mukaan. SIDI: n kuuluisasti luotettavia ja vaihdettavia sulkimia parantaa kaikki uudet patentoidut SIDI Wire -materiaalit, jotka eivät ole täysin sitovia intuitiiviselle ja vaivattomalle lennon säätämiselle. Kuten useimmat SIDI-pienet osat, myös TECNO 3 BUCKLE on huollettavissa ja vaihdettavissa.

Tallone Sidi:
Vahvistettu kantapää pitää jalkan optimaalisessa asennossa ja välttää kengän muodonmuutoksia äärimmäisen suorituskyvyn tai pitkäaikaisen paineen vaikutuksesta.

SUOLA MTB RS17:
Kevyempi ja suorituskykyisempi uusi Sidi MTB -pohja on valmistettu nylonista, jossa on PU (polyuretaani) insertit. Pohjapinnan muoto on suunniteltu erityisesti maastopyörälle, se mahdollistaa hyvän otteen, helpottaa mudan leviämistä ja tarjoaa oikean vakauden. Sidi-logolla varustettu keskimmäinen insertti toimii liukumattomana ja on käytännöllinen ja hyödyllinen etenkin vähemmän kokeneille käyttäjille. Varvasalue, joka on enemmän kulumista, etenkin kävellessä, voidaan korvata ruuveilla ja tarjoaa silti mahdollisuuden kiinnittää cramponeja vetovoiman parantamiseksi erityisen mutaisilla alueilla. RS17 edustaa lopullista tulosta polkimen jäykkyyden ja kävely taipumisen suhteen.

Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Sidi:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Sidi:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten kengät kategorioista ja tutustu laajaan Miesten kengät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Sidi MTB Eagle 10 on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Sidi MTB Eagle 10

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelu

-

Erinomaiset comfi-kengät

Sidi-kenkä

-

Kengät ovat erittäin mukavia ja hyvin viimeisteltyjä

Erittäin hyvä tuote

-

Erinomainen lenkkari, hyvin viimeistelty ja mukava. Parempi kuin kuvittelin.

Sidi-kengät

-

erittäin mukavat kengät, erittäin kirkkaat, istuvuus on paikalla.

Sidi kenkä

-

erittäin hyvät kengät, erittäin mukavat.

Yläosat

-

Se on paras Mtb-tennari, jonka tiedän, kärkien yläosa. Luokka 10

Sidi kenkä

-

super kengät

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje