`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi MTB Eagle 7

  • Sidi MTB Eagle 7
  • Sidi MTB Eagle 7
  • Sidi MTB Eagle 7

Sidi MTB Eagle 7

Tuotekuvaus Sidi MTB Eagle 7

Ominaisuudet:

UPPER: MICROFIBRE MICROTECH

MESH

SOLE: MTB SR17 SOLE

tekniikka:

Microfibra Microtech: Sisältää resistiivisyyden, stabiilisuuden, keveyden, läpäisevyyden, vesitiivistyksen ja ympäristöystävällisyyden ominaisuuksia. Se valmistetaan "Water Tech" -vedenkäsittelyllä. Pienempi ympäristövaikutus, vähemmän haitallisia päästöjä ilmaan ja työympäristöön sekä se, että ei käytetty liuottimia vaan vesipohjaisia ​​tuotteita, hyödyttää ympäristöä ja loppukäyttäjiä.

Soft Instep 2: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuotoiseen EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti ranteen alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta, jotta EVA-tyyny voidaan keskittää keskelle korkealle tai matalalle kannalle. Järjestelmä poistaa High Instep Extenderin tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettavissa.

Leva-jarrusatula: Mikrometrinen suljin nimeltään "CALIPER BUCKLE" on säädettävissä nostamalla keski-solki. Avaa kokonaan, nosta molemmin puolin solkia yhteen tai paina keskipainiketta hiukan löysästi yksi hammas tuolloin. Järjestelmä on myös säädettävissä kilpailun aikana.

High Security Velcro: HIGH SECURITY VELCRO-hihnat, joissa on integroidut lukituksen polymeerihampaat, jotka tarttuvat toisiinsa, kun hihna suljetaan. Tämä ominaisuus tekee sulkemisesta turvallisemman ja hihnan muuttumattomaksi.

Talloni Sidi: Vahvistettu kantapää pitää jalka optimaalisessa asennossa ja välttää kengän epämuodostumisen äärimmäisen suorituskyvyn tai pitkittyneen paineen vuoksi.

SUOLA MTB RS17: Kevyempi ja suorituskykyisempi uusi Sidi MTB pohja on valmistettu nailonista, jossa on PU (polyuretaani) insertit. Pintapinnan muoto on suunniteltu erityisesti maastopyörälle, se mahdollistaa hyvän pitoa, helpottaa mudan leviämistä ja antaa hyvän vakauden. Sidi-logolla varustettu keskiosa toimii liukumattomana ja se on käytännöllinen ja hyödyllinen erityisesti vähemmän kokeneille käyttäjille. Varpaan kohdistuva kulutusalue, erityisesti kävelyä, voidaan korvata ruuveilla ja tarjoaa silti mahdollisuuden kiinnittää koukut parantamaan vetovoimaa erityisen märällä pohjalla. RS17 on äärimmäinen tulos polkumyynnin jäykkyyden ja kaltevuuden edistämiseksi.


Löydä etsimäsi Sidi MTB Eagle 7 verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Miesten kengättarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Pyöräilykengät:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan bikeinn:sta.

Ominaisuudet Sidi MTB Eagle 7

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote Erittäin mukava ja erittäin tuuletettu kesäksi, olen Sidi-kuluttaja.

Sidi mtb kotka 7

-

Upea kenkäpari. Ratchet-järjestelmä paljon parempi kuin aikaisempi Sidi-parini. Suosittele hieman suurempaa kokoa. Nämä kengät sopivat hyvin, jos kärsit ohuista nilkoista. Huomaa vain, että kiinnittimissä ei ole vain ruuveja. Ei valtava ongelma, mutta se tulisi luetella kuvauksessa.

Kaunis tuote

-

Erinomainen .. nauttinut jokaisesta minuutistani ajoni

Laatu

-

Suuret kauniit tennarit

Laatu

-

Erittäin söpö hyvin. mukava

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje