`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi SD15

  • Sidi SD15
  • Sidi SD15
  • Sidi SD15

Sidi SD15

Tuotekuvaus Sidi SD15

tekniikka:

Materiaali Politex: Tällä "Politex" -materiaali on rakennettu useita päällekkäisiä kerroksia, joilla on erilaiset fysikaaliset mekaaniset ominaisuudet, puristetun PVC kytketään sitten kaksi kangasta (neulos + huopa), joka on niin on elokuva värjätty pitkäkestoisen värisävyn. "Politex" tarjoaa voimakasta vastarintaa repeytymisen, repeämä, venyttämällä ja häipyminen. "Politex" tehdään noudattaen tiukasti Euroopan asetukset ja on täysin "vihreä" tuote.

TECHNO 3 SYSTEM: SIDI n TECHNO 3 SYSTEM soittaa kokoisia koko pituudelta kengän, mukauttaminen päällisen muoto jalka varten räätälöityjä sopivaksi. SIDI n tunnetusti luotettava ja vaihdettava sulkemiset parannetaan kaikki uusi proprietary SIDI Lanka materiaalia, joka on täysin ei sitova intuitiivinen ja vaivaton lennossa säädöt. Kuten useimmat SIDI pienistä osista TECNO 3 Lukon on huollettavissa ja vaihdettavissa.

Tallone sidi: Vahvistetut kantapää pitää jalka on optimaalisessa asennossa ja estää kengän muotoaan äärimmäistä suorituskykyä tai pitkäaikainen paine.

Suola ulkona: Ulkona kumi korkean suorituskyvyn pohja on oikea tiheys vaihteleviin koeolosuhteissa ja on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen pidon ja helposti karkottaa mutaa ja roskia. 4 reikää levy SPD polkimet.


Jos olet kiinnostunut Sidi:n SD15 tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten kengät tuotteet Sidi-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Sidi suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Sidi SD15 jo tänään!

Ominaisuudet Sidi SD15

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin onnellinen

-

Se täyttää odotukseni. Mukavuus ja hyvä ulkonäkö

Sidi mtb 15

-

Erinomainen laatu erittäin onnellinen

Vakuuttunut

-

Erittäin tyytyväinen

Erinomainen

-

Erittäin hyvät kengät, he saapuivat määräaikaan.

Hyvät kengät

-

Kuin hansikas ja erittäin mukava. Sidi paras tuotemerkki

Sidi mtb sd15

-

Suuret kengät. Suuri ulkoasu. Erittäin comfertable. True to size. Olen erittäin tyytyväinen kenkiin ja ostoksiin. Shippment Saapui hyvin nopeasti

Sidi kengät

-

Ne ovat kevyitä, jäykkiä mutta mukava, nauhoitus on tarkka. Ainoa ja listat ovat tarpeeksi kävellä mudassa tai kivinen maa. Toinen plus: leuassa järjestelmä on nopeasti vaihdettavissa rikkoutuessa. Suosittelen kovasti !!!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje