`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sidi

Sidi Wire 2 Carbon

  • Sidi Wire 2 Carbon
  • Sidi Wire 2 Carbon
  • Sidi Wire 2 Carbon

Sidi Wire 2 Carbon

Tuotekuvaus Sidi Wire 2 Carbon

Ominaisuudet:

UPPER: MICROFIBRE TECHPRO

SOLE: VENT CARBON SOLE

tekniikka:

Microfibra Techpro: MICROFIBRA TECHPRO on mikrokuituinen PU Made in Italy. Sitä pidetään erittäin teknisenä ja innovatiivisena, ympäristöystävällisenä nahana, joka sopii teknisiin ja urheilullisiin tuotteisiin, jotka edellyttävät korkeaa suorituskykyä. TECHPRO MICROFIBER sisältää ominaisuuksia, jotka ovat kestävyys, vakaus, keveys, vedenpitävyys ja ympäristöystävällisyys. TECHPRO MICROFIBERilla on Hydro- ja anti-mold-hoito, joka poistaa muotit ja bakteerit. TECHPRO MICROFIBER on Oeko Tex -sertifikaatti, ei sisällä haitallisia aineita ja kunnioittaa lain rajoituksia.

Soft Instep 3 -järjestelmä: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuotoiseen EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti ranteen alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta, jotta EVA-tyyny voidaan keskittää keskelle korkealle tai matalalle kannalle. Järjestelmä poistaa High Instep Extenderin tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettavissa.

SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM 4: SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on laaja, anatomisesti kaareva hihna yhdistettynä pehmeään, lämpömuovattuun EVA-tyynyyn, joka jakaa paineen tasaisesti ranteen alueelle. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on säädettävissä molemmilta puolilta, jotta EVA-tyyny voidaan keskittää keskelle korkealle tai matalalle kannalle. Järjestelmä poistaa High Instep Extenderin tarpeen. SOFT INSTEP CLOSURE SYSTEM on vaihdettavissa.

SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM: Keskusmekanismi, SINGLE TECNO 3 PUSH SYSTEM, luo täydellisen kireyden tasapainon kengän sisäisen ja ulkoisen puolen välillä. Symmetrinen mekanismi takaa erinomaisen sulkimen, joka sopeutuu jokaiseen kärkeen. Monisäikeisen soljen lisättävä uusi painike, jos se työnnetään, nostaa soljen helpottamaan säätöä.

Tecno 3 PUSH -järjestelmä: SIDI: n TECHNO 3 PUSH -valitsimet sopivat kengän koko pituudelle, sovittamalla yläosa jalkaosan muotoon sopivaksi. SIDI: n tunnetusti luotettavia ja vaihdettavia sulkemisia parantavat kaikki uusi SIDI Wire -materiaali, joka on täysin sitova intuitiiviselle ja vaivattomalle lennon säätöön. Kuten useimmat SIDI pienet osat, TECHNO 3 PUSH solki on huoltaa ja vaihdettavissa. Sitä voidaan säätää ratsastuksessa innovatiivisen painikkeen ansiosta, joka voidaan työntää nostettaessa solkia ja helpottamaan säätöä.

Säädettävä kantapään säilytyslaite: SÄÄDETTÄVÄ TERVEELLINEN KÄYTTÖLAITE vahvistaa kantapään yläosaa ja parantaa istuvuutta sulkemalla kengän takaosan tiukasti ratsastajan kantapään ympärillä. Koronpidätyslaite kiristää kantapään kannen niin, että kantapää ei liu'u ulos jyrkissä nousuissa tai vihjeissä. Kutakin kantapäitä voidaan säätää erikseen, jotta se sopii täydellisesti. Käännä ruuvi + -merkkiä kohden mukautetun säädön avulla kiristämällä kantapään kiinnityslaitetta ja avaamalla se. Kevyt, helppokäyttöinen ja vaihdettava.

Talloni Sidi: Vahvistettu kantapää pitää jalka optimaalisessa asennossa ja välttää kengän epämuodostumisen äärimmäisen suorituskyvyn tai pitkittyneen paineen vuoksi.

TACCO ANTISCIVOLO: Sidi-pyöräilykengille on helppo vaihtaa vaihdettavia polyuretaanipohjaisia ​​kantolaukkuja. MILLENNIUM 5-pohjainen kantapäällä on uusi muotoilu ja se on erittäin kevyt.

Suola Vent Carbon: VENT CARBON SOLE: ssä on kevyt ja vaihdettava heelpad, joka parantaa polyuretaanin kulkevuutta ja vaihdettavaa integroitua toe pad / venttiilikansi. VENT CARBON SOLE: n tärkeimmät edut eivät ole vain erinomainen voimansiirto, koska sen kevyt ja jäykkä, mutta myös lämmin säämukavuus. VENT CARBON SOLE on suunniteltu integroiduilla ilmanpoisto- ja ilmakanavilla lämmöntuottoa ja ilmavirtaa varten. Ilmanvaihto voidaan avata tai sulkea 4 kauden mukavuuteen. VENT CARBON SOLE on käsintehtyjä yksinomaan hiilikuituja kudontakuvioissa, jotka on suunnattu vastakkaisiin kulmiin, jotka maksimoivat jäykkyyden ja mahdollistavat kuitenkin pienen määrän hallittua taipumista varvasalueella. Tämä varovasti suunniteltu jousi biomekaanisesti lievittää istutushäiriöitä ja edistää verenkiertoa. VENT CARBON SOLE -mallissa on vakiovarusteinen 3-reikäinen porauskuvio, 10 mm: n sivulevy ja etu- / takapuskurin kohdistus asteikko sekä Look Memory Eyelet® -tuote, joka helpottaa ketjun kohdistamista ja vaihtamista. Triathlonissa venttiili toimii myös vedenpoistoina, mikä parantaa dramaattisesti jalkatilavuutta märän siirtymän jälkeen.


Kaikki Pyöräilykengät kategorian pyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. bikeinn:sta löydät täyden Sidi-kokoelman Miesten kengät tuotteita. Sidi:n Wire 2 Carbon:een hinta on 348.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Sidi Wire 2 Carbon

Ominaisuudet
Kiinnitykset
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (11)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote

-

Tuotteen laatu on erittäin hyvä

Tuotteen laatu on erittäin hyvä, toimitusaika oli paljon pidempi kuin luvattiin

-

Tuotteen laatu on erittäin hyvä, toimitusaika oli paljon pidempi kuin luvattiin

Sidilanka 2 hiiltä

-

Tuote toimitetaan kuvatulla tavalla. Hyvin pakattu! Toimitus kesti paljon enemmän kuin arvioitu toimituspäivä.

Sidilanka 2 hiiltä

-

Tuote toimitetaan kuvatulla tavalla. Pakattu hyvin. Toimitus kesti yli 14 päivää ja huomattavasti yli arvioidun toimituspäivän.

Tiedon puute

-

ERIKOISTEN KENGEN TOIMITTAMISEN AIKA on erittäin kallista, toinen kommentti, joka minusta kovin vakava on, ei ilmoita minulle, että minun oli maksettava tavaran verot, tunnen olevani myyty ja uskon, että en todellakaan ole tietoinen, ja koska minusta tuntuu, että se on harha. Joten ostat tuotteen ja maksat sitten verot. SE ON VIIMEINEN, KUIN OSTAN KOHTEEN KANSSA, ETTÄ TÄTÄ TÄTÄ TÄTÄ KOKONAISPROSESSIN JÄLKEEN KIELTÄTÄT, ETTÄ KOHTEESSA ON ENNAKKO. EUSEBIO GARCIA VILLANUEVA

Forza italia

-

Ehdottomasti upeat kengät! Hi-tech-materiaalit huippusuorituskykyyn

Sidi wire 2 ovat yhteensopivia campagnolo-kiinnittimieni kanssa? kiitos

-

Hei, halusin vain tarkistaa nämä Sidi Wire 2 ovat yhteensopivia Campagnolo kiinnittimien kanssa? Lisäksi, onko nämä valmistettu Italiassa? Koko USA 9-9.5 on eurooppalainen 43? Kiitos avustasi

asiantuntijamme vastaavat

Hei, Campagnolo-kiinnittimet voidaan asentaa Sidi Wire 2 -hiiltä.
Terveiset.

Arvostelu

-

Rakasta kenkiä! Minulla oli uusi pari Fizik Ariaa viime vuodelta, he olivat hyviä! Mutta nämä Ergos ovat aina olleet suosikkini. Ja edelleen ovat .. joka kerta elämä muistuttaa sinua, tuote, joka maksaa enemmän, ei ole aina parempi esimuoto esine!

Saa näyttää!

-

Nämä ovat luultavasti parhaiten näyttäviä SIDI-tiekenkiä siellä. Saan kohteliaisuuksia, kun minulla on nämä kengät ryhmämatkalla. Valitsen nämä kengät kokemukseni perusteella, joka minulla on aikaisemmin ollut SIDI-kengillä, ja tietenkin nämä kengät erottuivat muista. 200 mailin päätyttyä näihin kenkiin, he tuntevat melko mukavan nyt.

Tyytyväisyys

-

Tämä on kolmas, minusta tuli asiakas! Erittäin tyytyväinen, onnittelut koko joukkueelle!

Sain tuotteen

-

Kiitos, sain kengät

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje