`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sigma

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

Sigma iD Free

 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free
 • Sigma iD Free

Sigma iD Free

Tuotekuvaus Sigma iD Free

ID.FREE on yksinkertainen ja älykäs kello kaikille monisporttiurheilijoille ja ulkourheilun harrastajille. Pyöräilijät ovat erittäin tyytyväisiä mukana toimitettuun pyörätelineeseen, joka mahdollistaa kellon nopean asennuksen ja irrottamisen. Kestävän, mutta ohuen suunnittelunsa, monenlaisten urheiluprofiilien ja navigointitoimintojen ansiosta GPS-multisport-kello on täydellinen mihin aikaan tahansa päiväaikaan tai sääolosuhteisiin. Lisäksi urheilijat hyötyvät Bluetooth Smart-, ANT +- ja USB-liitännöistä, koska sen avulla iD.FREE voidaan yhdistää älypuhelimen, tietokoneen ja ulkoisten antureiden kanssa. Lisäksi kuntokello ei ole vain luotettava kumppani urheilussa, vaan osoittautuu myös aktiivisuuden seurannan ja arjen analysoinnin avulla arjessa.

Multisport-kello lisää monipuolisuutta.

ID.FREE: hen on jo asennettu seitsemän urheiluprofiilia, mukaan lukien juoksu, vaellus, maastopyöräily ja paljon muuta. Lisäksi OTH-profiili voidaan konfiguroida yksilöllisesti siten, että kaikki urheilulajit voidaan pelata kuntokellolla.

Yksinkertainen käyttö ja kova suunnittelu.

Yksinkertainen valikkorakenne ja ohjaus neljän korkealaatuisen ruostumattoman teräksen painikkeen avulla tekevät iD.FREE: n käytöstä erittäin yksinkertaisen. Huolimatta ohuesta, kevyestä suunnittelustaan, ulkokello on erittäin kova ja 5 ATM-vedenkestävyytensä ansiosta se on ihanteellinen uimiseen. Lisäksi iD.FREE on vaikuttunut korkealaatuisista materiaaleista ja värikkäistä, vaihdettavista silikonirenttihihnoista.

SnapOn pyöräteline.

Erityisen hyödyllinen pyöräilijöille on älykäs ohjaustangon kiinnike SnapOn Bike Mount. Tämän pienoisohjelman avulla iD.FREE voidaan asentaa nopeasti ja helposti ohjaustankoon ja pitää silmällä kaikki tärkeät arvot pyöräilyn aikana.

Navigointi ranteessa.

ID.FREE navigoi urheilijoita radan navigoinnin ja komootin suositun vaellus- ja pyöräilyreittisovelluksen kautta. Raitoja voidaan ladata GPS-kelloon tavalliseen tapaan DATA CENTER- tai SIGMA LINK -sovelluksen kautta. Kun navigoit komoot-palvelun kautta, käännökset-ohjeet näkyvät suoraan kellonäytössä, älypuhelin voi kuitenkin pysyä taskussa.

Liikkeellä hauskaa: exergames.

Integroidaksesi liikunnan ja hauskanpitoon jokapäiväiseen elämään, iD.FREE sisältää neljä erilaista liikuntapeliä, joita lyhyesti kutsutaan exergameiksi. Monipuolisten pelien tarkoituksena on stimuloida liikuntaa ja ne voivat olla hyvä lisä muihin harjoituksiin. Erityinen kohokohta tässä on suora linkki Geocaching.com-sivustolle, jotta olet varustettu optimaalisesti ulkokellolla seuraavaa GPS-aarremetsästystä varten.

Älykäs valo- ja törmäyshälytys.

ID.FREE tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia erityiseen urheilukokemukseen. Kuntokellon Smart Light on innovatiivinen tapa yksinkertaistaa kaiken tyyppisten urheilulajien harjoittelukokemusta tarjoamalla valosignaaleja, jotka tukevat kohdealueiden harjoittelua ja näyttöä vuorotellen suuntiin sekä älykkäitä ilmoituksia. Kolarihälytys lisää turvallisuutta koulutuksen aikana, koska pudotettaessa hätäyhteyteen ilmoitetaan tekstiviestillä.

SIGMA LINK -sovellus ja tietokeskus.

ID.FREE on USB-liitännän ja Bluetooth Smart -sovelluksen avulla nopea ja helppo kommunikoida tietokoneen ja älypuhelimen kanssa. SIGMA-ohjelmistomaailma DATA CENTER: n ja LINK-sovelluksen kanssa on saatavana ilmaiseksi koulutusnäkymien konfigurointiin sekä datan ammattimaiseen arviointiin ja analysointiin.

Ominaisuudet:

7 urheiluprofiilia.

GPS.

Älykäs valo.

Kaatumisvaroitus.

Seuraa ja komoot -navigointia.

Kohdealueen koulutus.

6 harjoitusnäkymää jopa 3 arvolla.

Nykyinen / keskim. / Enimmäismäärä syke.

Ilmanpaineen korkeuden mittaus.

Säätrendit.

Henkilökohtainen paras.

Kytkentä ulkoisiin antureihin Bluetooth Smartin ja ANT +: n kautta (yhteensopiva rintahihna vaaditaan).

Älykkäät ilmoitukset.

Aktiviteetin seuranta, mukaan lukien unenalyysi.

Seuraa ja komoot -navigointia.

.FIT-tiedostomuoto.

Yksityiskohtainen koulutusarviointi LINK-sovelluksen ja tietokeskuksen kautta.

Exergames mukaan lukien geokätkentä.

Korkean resoluution näyttö.

Vesitiivis 5 ATM: iin asti.

Ranteeseen perustuva syke.

SnapOn pyöräteline.

Mineraalilasi.

Uudelleenladattava akku.

Vaihdettava silikoniranneke.

3 kellotaulua.

Pakkaukset ja osat:

Toimituksen sisältö: iD.FREE, latauskaapeli ja SnapOn pyöräteline.

Lisävarusteet: R1 SININEN COMFORTEX + tekstiilirintahihna, mukaan lukien R1 Blue -lähetin ja R2 DUO COMBO nopeus- ja poljinnopeuslähetin.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi pyöräily verkkokaupastamme. Osta Sigma iD Free alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin pyöräily tuotteisiin Elektroniikka ja täydennä varusteitasi bikeinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Sigma iD Free

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Nopea toimitus. yhteensopiva tuote

-

Katso, kuinka reagoin tarpeisiini urheilijana ja monenlaisena urheilijana. We.we hiljaa kesyttää!

Hyvä tuote, mutta sovellus epäonnistuu

-

Hyvä laatu-hinta. Mutta sovellus ei toimi Sony L3: n kanssa, minun on pitänyt käyttää Sony Z -ulostuloja, muuta suurta tarkkuutta, yksinkertaisuutta ja käsittelyä. Terveiset.

Yhteensopivat tuotteet

-

Haluaisin, että sinulla on sykemittari sekä poljinnopeusmittari että mikä on mahdollista? Parhain terveisin

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, se voidaan yhdistää sykemittarin ja myös Cadence-anturin kanssa.
Terveiset.

Täydellinen multisport-kello

-

Etsin kelloa kiinnittyäkseen juoksuun ja patikointiin. Ja mielestäni tämän vastine rahalle on hyvä. Olen määrittänyt kaiken mobiilisovelluksesta, kaikki näytöt ja grafiikat, ja se menee erittäin hyvin. Otan sykettä rinnassa, jonka he antoivat minulle, mielestäni se on yhteensopiva minkä tahansa uuden kanssa, koska mielestäni kävely on todellakin välttämätöntä, mutta juokseminen, jos et pidä sitä kovin tiukasti ranteessa, ei niin paljon ( Luulen, että kuten muidenkin merkkien kanssa, sama asia tapahtuu). Olen myös testannut ja konfiguroinut sen retkeilyyn, ja viime viikonloppuna kokeilin sitä lyhyellä reitillä kodin lähellä, latasin radan ja seurata sitä on erittäin helppoa ja se auttaa sinua ... jos pääset pois, se varoittaa sinua nopeasti. Yllätyin myös yhdestä asiasta: kävelin hieman kompastuksella (ei naarmua) ja kello havaitsi sen nopeasti ... se alkoi värähtää ja en ymmärtänyt mitään, ja kun katsoin näyttöä, se sanoi, oletko kunnossa? ... Minun piti sanoa kyllä, koska jos en ilmoittanut nopeasti yhteyshenkilöilleni tekstiviestinä. Olin yllättynyt sen herkkyydestä, se menee todella hyvin. Mielestäni se on pyöräilijöille suunniteltu toiminto, mutta vakuutan teille, että se toimii erittäin hyvin missä tahansa toiminnassa. Ja se voi olla todella hyödyllinen, jos menet yksin ja tarvitset apua.

Suuri

-

NOPEA TOIMITTAMINEN erittäin hyvä tuote, joka on helppo käsitellä hyvää suhdetta kustannushyöty suositellaan

Suositella

-

Jos olet tehnyt kaikki asetukset kellon ja tietokoneen välillä, kaikki menee hienosti. Akun käyttöikä on odotettua pidempi, joten myös positiivinen. Mutta huomasimme, että sykemittari ei aina voi olla oikea. esim. menee tasaiseksi 180 jyrkään ylämäkeen, sitten 165? ja korkeusmittari mittaa etäisyydet oikein, mutta kun se on asetettu oikealle korkeudelle, se ei ole aivan oikein tietyissä paikoissa. Hinta-laatusuhde on kuitenkin hyvä ja voit nähdä kaikki tietokoneella olevat tiedot. On suositeltavaa.

Hyvä kustannus-hyötysuhde

-

Tuotekeskus, ainoa, mutta se on korkeus, koska GPS: tä aktivoidessaan se näyttää 200 MTS normaaliarvon alapuolella. terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje