up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Siroko Suojalasit K3 Criterium
  • Play videoSiroko Suojalasit K3 Criterium
  • Siroko Suojalasit K3 Criterium
  • Siroko Suojalasit K3 Criterium
  • Siroko Suojalasit K3 Criterium
  • Siroko Suojalasit K3 Criterium
  • Siroko Suojalasit K3 Criterium
360

Siroko Suojalasit K3 Criterium

Siroko Suojalasit K3 Criterium

Siroko Suojalasit K3 Criterium

Siroko Suojalasit K3 Criterium

Siroko Suojalasit K3 Criterium

plus
Siroko

Siroko Suojalasit K3 Criterium

Tuotekuvaus Siroko Suojalasit K3 Criterium

Sirokon K3 -kriteerit ottavat huomioon kaikki yksityiskohdat, ja siksi ne ovat täydellisiä teknisiä urheilulaseja. Optimoitu suorituskyky, jonka tarjoaa erittäin kevyt, vain 27 gramman PC -kehys ja vaihdettava polarisoitu Special TAC 1.2 -linssi.

Kaikki K3 -malliston peilityylit luottavat REVO -pinnoitteeseen sekä DrySky+ -ilmanvaihtojärjestelmään, joka takaa erinomaisen näkemyksen kaikissa tilanteissa.

Tämä tuote sisältää PU -kotelon, mikrokuitupussin ja korvaavat kuminauhat temppeleille ja nenätyynylle.

Saatavilla olevat K3 -lisävarusteet: fotokromaattinen linssi, optinen TR90 -pidike, huurtumista estävä linssi ja kirkas linssi.

Paranna suorituskykyäsi:
Valmista urheilulliset aurinkolasisi kaikkiin urheilutapahtumiin erikseen myytävien vaihdettavien linssiemme avulla. Suunniteltu erityisillä huippuluokan teknisillä tiedoilla, jotka tarjoavat sinulle tarvitsemasi määritelmän ja kontrastin kaikkiin tilanteisiin. Urheilu aurinkolasien mukana toimitettu hardshell -kotelo tarjoaa tarvittavan tilan lisälinssien säilyttämiseen.

K3 Valokromaattinen
Unohda aurinko, pilvet tai ärsyttävät heijastukset, jotka voivat keskeyttää toimintasi. Valokromiset linssit sopeutuvat valon loisteputken jatkuviin muutoksiin ja niistä tulee paras vaihtoehto urheilulajeille, kuten MTB, Triathlon tai Running.

Sen ansiosta se on valmistettu fotokromisista materiaaleista sen sijaan, että se olisi tehty yhdestä yksinkertaisesti lisätystä kerroksesta; vaihdettavat K3 PhotoChromic -objektiivit muuttuvat luokasta toiseen vain muutamassa sekunnissa (nämä luokat voivat vaihdella hieman valitsemasi fotokromaattisen linssin tyypin mukaan). Niissä on myös ylimääräinen polarisoitunut kerros ja täysi UV400 -suoja, joka tarjoaa sinulle paremman suojan häikäisyä ja refleksejä vastaan.

K3 Clear & K3 Clearfog:
Hämärässä, kun tarvitset vielä lisäsuojaa tuulenpuuskilta ja pieniltä iskuilta: K3 Kirkas.
Ja jos tarvitset suurta kontrastia sumuisen sään torjumiseksi: K3 ClearFog.


Tekniikka:

Special Tac 1.2 -objektiivi:
Huolehdi visiosta

Polarisoidut linssit:
Ei silmien väsymystä

Erittäin kevyt:
Vain 27 gr

Panoraamakuva:
Älä missaa mitään yksityiskohtia

Sumu:
Drysky+ -järjestelmä

Luistamattomat nauhat:
Sopii täydellisesti

Vaihdettavat linssit:
Sopeudu ympäristöön

Optinen pidike:
Siroko 20/20 Vision

K3 -TEKNOLOGIA:
Urheiluoptiikan tekniikan avantgarde. Siroko Special TAC 1.2 -objektiivit tarjoavat selkeän panoraamanäkymän ilman vääristymiä. Ne ovat paras vaihtoehto sekä rentoihin harjoituksiin, vaelluksiin että jopa kilpailuihin. Suunniteltu maksimoimaan näkökenttä, minimoimaan heijastusten, auringon säteilyn, epäsuotuisten sääolosuhteiden, kosteuden ja hikoilun vaikutukset. Eri kerrosten yhdistelmä koko valmistusprosessin aikana antaa täyden suojan kosteutta, heijastuksia ja UV400 -säteilyä vastaan.


Hoito:

Älä jätä laseja näkyviin paikkoihin, joissa on voimakasta lämpöä.
Suojaa linssit oikein käyttämällä mukana tulevaa koteloa ja pussia.
Puhdista linssit mukana toimitetulla kangaspussilla. Käytä vettä etukäteen, jos linssiin on jäänyt pölyä, hiekkaa tai mutaa.
Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Siroko Suojalasit K3 Criterium:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Aurinkolasit kokoelmasta, pyöräily kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. bikeinn:stä löydät parhaat pyöräily tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Lasit:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Siroko Suojalasit K3 Criterium

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up