`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sixs

Sixs Short Socks

  • Sixs Short Socks
  • Sixs Short Socks

Sixs Short Socks

Tuotekuvaus Sixs Short Socks

Lyhyt Sukat (h 18 cm) Valmistettu Breathfit Sukat ® Kangas: Must Have lisävaruste Urheilu Vaatteet, joka mahdollistaa jalat pysyä kuivana koko ajan ansiosta Polypropeenikuidut. Tämä tarkoittaa myös sitä, että muodostumista epämiellyttäviä hajuja ja ärsyttävää Ärsytystä vuoksi rakentaa hikoilua ja leikkautumista eliminoidaan. Saumaton malli ja mukava ranneke vasikan Tee Tuote tavattoman mukava ja suorituskykyisiä.

Ominaisuudet:

Saumaton Technology: Vähemmän Saumat Järjestää Absolute Comfort

Hydrofobinen kudos Se kuljettaa kosteutta ulkopuolella, jotta se voi haihtua. Iho Aina kuiva ja Lämmönsäätely on vakio.

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Breathfit Sukat ®: Ultrakevyt, kestävä ja hyvin hengittävä: Kokoonpano tutkittiin saavuttamiseksi Ultimate Sweat siirtävä ja Lämmönsäätely.

Koostumus: 62% polypropeeni, 22% polyamidia, 16% Elastomer

tekniikka:

Saumaton Technology

antistaattinen System

hydrofobinen Weave


Kaikki Sukat kategorian pyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. bikeinn:sta löydät täyden Sixs-kokoelman Miesten vaatteet tuotteita. Sixs:n Short Socks:een hinta on 9.49 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Sixs Short Socks

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje