`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Specialized

Specialized Roval 321 Rear

Specialized Roval 321 Rear

Specialized Roval 321 Rear

  • Specialized Roval 321 Rear
  • Specialized Roval 321 Rear
  • Specialized Roval 321 Rear
  • Specialized Roval 321 Rear

Specialized Roval 321 Rear

Tuotekuvaus Specialized Roval 321 Rear

Triatlonin pyöräosuus on noin 50% koko kilpailun ajasta. Laitteiden valinnat voivat tehdä eron ensimmäisen ja viidennen välillä. Eikä mikään muu laitevalinta säästää enemmän aikaa kuin kiekkopyörä. Vaikka perinteisesti muotoillut kiekkopyörät ovat nopeampia kuin niiden pinnat, mutta 321-kiekko kääntää perinteisen mallin päähänsä, jolloin saadaan nopein käytettävissä oleva pyörä.

Levypyörät jakautuvat usein kahteen luokkaan - täysin litteään muotoon, jonka rakenne on peräisin hiilikuiduista ja hunajakennovaahtotäytteestä, tai pinnoitetusta pyörästä, joka on reilut hiilikuitukannella. Pyrkiessäänmme rikkomaan perinteitä, 321 käyttää yhden kerroksen 1k hiilikuitua pyörän molemmilla puolilla, ja kaikki tulee yhdessä jarruradan sillan kohdalla. Tällaista hiilikuitua käytetään harvoin polkupyörien komponentteissa korkeiden valmistuskustannustensa vuoksi, mutta se tarjoaa runsaasti suorituskyvyn etuja. Tämä himoittu hiili on paljon kevyempi kuin muut kerrokset, kuten 3k ja 12k, ja sen voivat määrätä vain taitavimmat hiilikuitualan käsityöläiset. Se on monimutkaista, mutta voitto on sen arvoinen, koska se tarjoaa joustavan ajomatkan ja yhden kevyimmistä saatavissa olevista kiekkopyöristä. Ja todellisessa maailmassa tämä tarkoittaa, että se pyörii nopeasti ja vähentää väsymystä pitkällä matkalla.

Jäykkyys on usein “kuuma aihe” levypyörämaailmassa, mutta mielestämme se on mielenkiintoinen keskustelu. On jo kauan ajateltu, että tehokas voimansiirto ja korkea jäykkyys ovat suoraan yhteydessä toisiinsa, mutta laajan kenttätestauksen avulla olemme todenneet, että näin ei ole lainkaan. Itse asiassa alkuperäinen levymme oli niin jäykkä, että voiman ollessaan se ei taipu rungon kanssa ja tämä aiheutti jarruhieroja. Tämä luo väärin käsityksen taipuisasta pyörästä, kun pyörä on todellakin liian jäykkä. Jarrujen hankausongelman ratkaisemiseksi suunnittelimme ensin optimaalisen aero-muodollemme ja työskentelimme sitten sisäisillä jäykkyyskohteillamme sopiaksemme siihen, mitä pidämme toivottavana kehyksen jäykkyytenä.

Ja vaikka kevyt kokonaispaino oli kehityksen painopiste, keskityimme aerodynamiikkaan. Tuntien laskennallisen nestemäisen dynamiikan (CFD) ja testien avulla Win-tunnelissa kehitimme uuden luokkamuodon, joka on optimoitu toimimaan renkaan kanssa pyörän ilmavirtaan. Se, mitä tämä tarkoittaa, on hiililevyrengas, jolla ei-käyttöpuolella on muoto, joka on yhtä aerodynaaminen kuin nykyinen ymmärryksemme sallii, ja käyttöpuolen muoto, joka on yhtä aerodynaaminen kuin pyörän lautasen ja vaihtajan välitys sallia.

Jokaisen mahdollisen vatin säästämiseksi olemme lisänneet napaan myös CeramicSpeed-laakerit ja DT Swiss 240 -navan sisäosat. Jokainen 321-kiekkopyörä on myös 2Bliss-valmis pakkauksesta, ja mukana tulee pehmustettu pyöräpussi, pikavapautus, putkimaton venttiili ja SwissStop Black Prince -jarrupalat.

Suunniteltu maailman tinkimättömille urheilijoille ja suunnittelussa on otettava huomioon, 321 Disc on maailman edistynein kiekkopyörä kilpailullesi kelloa vastaan.

Vanteen tyyppi: hiilipuristin, 2Bliss valmis
Vanteen materiaali: hiili
Jarrujen pinta: hiilikuitu
Jarruradan korkeus: 12mm
Vanteen syvyys: Kiinteä levy
Vanteen leveys: 19 mm sisäinen, 27,3 mm ulkoinen (jarruradalla)
Takanapa: Roval-levy, CeramicSpeed-laakerit, DT Swiss 240 -sisäosa, 11-nopeus
Kokoonpanomenetelmä: käsintehty
Lisäominaisuudet: Roval-pehmustettu pyöräpussi, Roval-teräksinen pikavapautus, Roval-putketon venttiili, SwissStop Black Prince -jarrupalat, Roval-venttiilin taskusuojukset
Paino: 1000 g.Jos olet kiinnostunut Specialized:n Roval 321 Rear tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Pyörät ja renkaat tuotteet Specialized-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Specialized suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Specialized Roval 321 Rear jo tänään!

Ominaisuudet Specialized Roval 321 Rear

Valon asema
Materiaalit
Pyörän halkaisija
Vanteen profiili
Jarrutyyppi
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje