`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Specialized

Specialized Roval CLX 50 Front

  • Specialized Roval CLX 50 Front
  • Specialized Roval CLX 50 Front

Specialized Roval CLX 50 Front

Tuotekuvaus Specialized Roval CLX 50 Front

Suunnitelessamme luoda CLX 50: n, meillä oli selkeät tavoitteet mielessä - luoda pyörät, joiden syvyys on 45 - 55 mm, 2Bliss-valmis, aerodynaamisesti optimoitu, erittäin leveä ja alle 1400 grammaa. Tämä tarkoitti, että heidän täytyi lainata joitain painon säästötekniikoita, jotka kehitimme CLX 32: lle, ottaen samalla joitain lentoohjeita CLX 64: ltä, jos aiomme luoda mitä haluamme kutsua yksisarvisena pyöränä.
Toteutimme kirjassa jokaisen kevyt temppu uhraamatta mitään kestävyydestä. Ja sieltä olemme suorittaneet erilaisia tutkimuksia erilaisilla pyörien syvyyksillä, päättäen lopulta, että tiukkojen paino- ja jäykkyystavoitteidemme täyttäminen olisi iso pelaaminen jollain liian syvällä, josta 50mm syntyi.
Kun syvyys oli määritetty, hyppäsimme päätä päin Computational Fluid Dynamics -mallinnukseen saadaksemme erilaisia kehämuotoja, jotka voisivat tehdä CLX 50: n mahdollisimman nopeasti. Kesti hetken, mutta kavensimme vanteen muotoa kolmeen kilpailijaan, jotka sitten CNC-koneistettiin vanteiksi, rakennettiin pyöriksi ja laitettiin Win-tunneliin. Tunnelissa testasimme jokaisen pyörän, omamme ja kilpailijamme, 24 C: n (leveys ~ 26 mm) erikoistuneella S Works Turbo -renkaalla, joka on täynnä 100 PSI, koska renkaat voivat vaikuttaa rajusti suorituskykyyn. Pyörien testaamista itsessään, ei pyörällä, pidetään usein väärinkäytöksenä, mutta testauskokemuksemme vuosina luvut ovat osoittaneet, että pyörän ja pyörän ja pelkästään pyörän väliset suistumiset ovat yhdenmukaisia.
Saatuaan optimoidun vanteen muodon, joka tuki viistojen painovaatimuksiemme, päätimme kiinnittää vanteet Aero Flange (AF) napaan, jossa on legendaariset CeramicSpeed-laakerit, 16 DT Swiss Aerolite -pinnan kautta. Nyt oli aika suorittaa testauksen lopullinen validointi. Lopputulos? 50 mm syvä, 1375 gramman klinkeripyörä, joka ei ole vain ~ 200 grammaa kevyempi kuin kilpailun vastaava syvyyspyörä, mutta on myös mitattavissa nopeammin kaikissa mahdollisissa kokeissa kuin jokainen sen luokan pyörä.
Vanteen tyyppi: Hiilipuristin, putkimaton valmis
Vanteen materiaali: hiili
Jarrujen pinta: hiilikuitu
Jarruradan korkeus: 12mm
Vanteen syvyys: 50 mm
Vanteen leveys: 20,7 mm sisäinen, 29,4 mm ulkoinen
Puhekuvio: säteittäinen
Puheenjohtajaluku: 16
Kaiuttimen tyyppi: DT Swiss Aerolite T -pää
Nännityyppi: DT Swiss Pro Lock kuusikulmainen
Etunapa: Roval AF1, CeramicSpeed-laakerit
Kokoonpanomenetelmä: käsin rakennettu
Lisäominaisuudet: Roval-pehmustettu pyöräkori, Roval-teräs QR, Roval-putketon tulpat ja putketon venttiili, SwissStop Black Prince jarrupalat
Paino: 607 g.


Suunnitteletko Specialized Roval CLX 50 Front:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi bikeinn:n, pyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 1219.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! bikeinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Specialized-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla pyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Specialized Roval CLX 50 Front

Valon asema
Materiaalit
Pyörän halkaisija
Jarrutyyppi
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Roval clx 50 pyöräkerran jarrut

-

Hyvä paikka ostaa tuotteita. Kiitos BikeInn!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje