`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Specialized

Specialized Roval Control SL 6B Rear

  • Specialized Roval Control SL 6B Rear
  • Specialized Roval Control SL 6B Rear

Specialized Roval Control SL 6B Rear

Tuotekuvaus Specialized Roval Control SL 6B Rear

Control SL Kilpailijan etu, luodinkestävä höyhenpaino Pakkaamalla kaikki Team Edition -ominaisuudet laajempaan pyörätuoliin, Control SL asettaa uuden standardin XC-suorituskyvylle. Kaikki uudet, alusta alkaen suunnitellut, epäsymmetriset vanteet on nauhoitettu yhtä pitkillä suoravetoisilla DT-sveitsiläisillä pinnoilla Rovalin koskaan tekemään kevyimpään napaan.


Tekniset tiedot:

Vanteen tyyppi: Hiilikiinnike, 2Bliss Ready, Zero Bead Hook 4mm FlatTop -muotoilu. Koboltinsininen metallinen graafinen kirkkaan takin alla.
Vanteen materiaali: Hiilikuitu
Vanteen leveys: 29 mm sisäinen
Takapuolen kuvio: kaksi ristiä
Puheiden määrä: 24 h takana
Pinnatyyppi: DT Swiss Aerolite Straightpull T -pää 294mm
Nännityyppi: DT Swiss Pro Lock Hexagonal Alloy 14mm 2.0mm
Takanapa: CNC-koneistettu metalliseosrunko, SiNC-keraamiset laakerit, ensiluokkaiset DT 180 -sisäosat ja 54t pikakiinnitysräikkäjärjestelmäkasetti, sisältää SRAM XX1 11-vaihteisen vapaakupin ja 148 päätykannen.
Roval Engineered Control SL -keskiökuorilla on yksi puola jokaiselle pyöräkerralle.
Laakerityyppi: SiNC-keraaminen sinetöity kasetti
Asennustapa: käsin rakennettu
Jokaisessa pyörässä on alumiiniset putkittomat venttiilivarret ja yksittäiset pinnan reikätulpat, jotka helpottavat tubeless-asennusta.
Pyörän paino: 676 g

Specialized Roval Control SL 6B Rear erikoistarjous on sinua varten! Käy bikeinn:ssa, kun haluat uusia pyöräilyvarusteesi. bikeinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Specialized, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Pyörät ja renkaattuotteet.

Ominaisuudet Specialized Roval Control SL 6B Rear

Valon asema
Materiaalit
Pyörän halkaisija
Jarrutyyppi
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje