`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spiuk

Spiuk Aizea

Spiuk Aizea

Spiuk Aizea

Spiuk Aizea

  • Spiuk Aizea
  • Spiuk Aizea
  • Spiuk Aizea
  • Spiuk Aizea
  • Spiuk Aizea
  • Spiuk Aizea

Spiuk Aizea

Tuotekuvaus Spiuk Aizea

Aika-ajo ja triathlon kypärä samat aerodynaamiset ominaisuudet kuin Kronos, joka tarjoaa erilaisia ​​kokoonpanoja kaikenlaisiin kilpailuihin, etäisyydet, pintojen tai ympäristöissä.


Turvallisuuden kannalta ja aerodynamiikka, keskityimme sisätilojen mukavuutta, koska aika-ajo ja triathlon rodut ovat erityisen kova, ja jokainen pieni asia, joka lisää mukavuutta voi kääntää lyhyemmiksi kilpa kertaa.Ominaisuudet:


- Yksiosainen, muotissa kypärä.


- Kaksi vaihdettavissa eripituisia hännät.


- Etutuuletusaukkoja jotka voidaan sulkea, jossa on etulevy.


- Aerodynaaminen tuulilasi kiinnitetty magneetit.


- EVA-vuorattu joustava korva kannet.


- Erittäin turvallinen ultrakevyt hihnat.


- W-FIT 82 takana istuva järjestelmä kallistuskulma säätö takana.


- Inner täyte.


- Etukansi magneeteilla.


- Suojaava mikrokuitu laukku.


- Lisävarusteena kirkas tuulilasi.Tekniset tiedot:


- Paino: 375-480 gTekniikka:


Tämä kypärä täyttää CE-EN 1078-standardien


Tämä kypärä täyttää meidät cpsc turvallisuus cscron17 cscronr8 standardi pyöräilykypärän henkilöiden 5-vuotiaana ja vanhemmat.


Side hihna jakaja nopeaa hihna hallinta


Muotissa teknologia construction joka yhdistää ulkovaipan sisäpuolelle paisutettu polystyreeni (EPS) luoda yksi suojaava kokonaisuus, joka leviää energiaa törmäyksessä


Multi-osainen kuori, joka takaa paremman turvallisuuden vaikutusten ja suojaa sisustus EPS pienistä arjen vaikutuksia, ja pidentää elinikää


Kypärä takana istuva pyörämekanismin joka on turvallinen, mukava ja kevyt. Joissakin malleissa voit säätää kallistuskulmaa takana.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Jos olet kiinnostunut Spiuk:n Aizea tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Suojaukset tuotteet Spiuk-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Spiuk suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Spiuk Aizea jo tänään!

Ominaisuudet Spiuk Aizea

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Spiuk aizea

-

Nopea edulliseen hintaan. Kypärä on mukava ja täyttää tehtävänsä.

Hankinta

-

Erittäin hyvä kauppa edulliseen hintaan ja nopeasti, katson jatkossakin mielenkiintoisia asioita

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje