`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spiuk

Spiuk Tamera LI

Spiuk Tamera LI

  • Spiuk Tamera LI
  • Spiuk Tamera LI
  • Spiuk Tamera LI

Spiuk Tamera LI

Tuotekuvaus Spiuk Tamera LI

Spiuk Tamera Lite on monipuolinen kypärä, jossa esteettinen ja toiminnallisuus, jotka tekevät siitä sopivan sekä tie- ja vuori ratsastus. Tarjoaa paras valinta pyöräilijöille, jotka tarvitsevat yläpään kypärä kohtuulliseen hintaan. Yhdistyvät korkea turvallisuustaso ja mukavuutta ansiosta kevyt, hyvän tuuletuksen ja säätömahdollisuudet.

Ominaisuudet:

Yhden kuori In Mould rakentamiseen. Saatavana matta tai kiiltävä päättyy, riippuen versiosta.

Erinomainen ilmanvaihto ansiosta 17 suuria aukkoja. Yhdistetty sisäisten kanavien tarjota ilmavirran, parantaa tehokkuutta ja mukavuutta.

W Fit 82 taka säätö tarkasti säätöpyörä, jota voidaan käyttää yhdellä kädellä. On myös kolme korkeussäätö tasolle niskassa ja kaksi kehä säätö tasoa, optimaalisen anatominen istuvuus.

Mukana irrotettava lippa.

Tekniset tiedot:

Paino: 273 g

tekniikka:

Nopea Jakaja:

Side hihna jakaja nopeaa hihnan hallinta

In Mold:

Muotin teknologia rakenne joka yhdistää ulkovaipan sisäpuolelle paisutettu polystyreeni (EPS) luoda yksi suojaava kokonaisuus, joka leviää energiaa vaikutusten

W Fit 82:

Kypärä takakiinnitintä pyörämekanismia joka on turvallinen, mukava ja kevyt. Joissakin malleissa voit säätää kallistuskulma takana.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Spiuk Tamera LIa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Spiuk:n tuotteita, kuten Tamera LI, löydät ne omasta pyöräily verkkokaupastasi bikeinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. bikeinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä pyöräily varusteita Spiuk:lta.

Ominaisuudet Spiuk Tamera LI

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje