`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportful

Sportful Giara Warm

  • Sportful Giara Warm
  • Sportful Giara Warm

Sportful Giara Warm

Tuotekuvaus Sportful Giara Warm

Rento tyyli ja rikas heathered kangas tekevät tästä paitsi upean talvijerseyn myös tyylikkään vaihtoehdon, joka ei näytä paikoiltaan post-ride-kahvin pysäkillä. Valmistettu harjattujen kankaiden kanssa, jotka tarjoavat ihon lämpöä ja mukavuutta.

Ominaisuudet:

Silikoni-tartunta elastinen vyötärönauhalla

3 suurta takataskua

Täyspitkä YKK®-vetoketju

Heijastavat kohokohdat


Suunnitteletko Sportful Giara Warm:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi bikeinn:n, pyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 69.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! bikeinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Sportful-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla pyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje