`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportful

Sportful Giara Warm

  • Sportful Giara Warm
  • Sportful Giara Warm

Sportful Giara Warm

Tuotekuvaus Sportful Giara Warm

Rento tyyli ja rikas heathered kangas tekevät tästä paitsi upean talvijerseyn myös tyylikkään vaihtoehdon, joka ei näytä paikoiltaan post-ride-kahvin pysäkillä. Valmistettu harjattujen kankaiden kanssa, jotka tarjoavat ihon lämpöä ja mukavuutta.

Ominaisuudet:

Silikoni-tartunta elastinen vyötärönauhalla

3 suurta takataskua

Täyspitkä YKK®-vetoketju

Heijastavat kohokohdat


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Sportful-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Sportful tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Sportful Giara Warm. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Sportful Giara Warm

Hihatyypit
Ominaisuudet
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje