`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportful

Sportful Hot Pack No Rain

  • Sportful Hot Pack No Rain
  • Sportful Hot Pack No Rain
  • Sportful Hot Pack No Rain

Sportful Hot Pack No Rain

Tuotekuvaus Sportful Hot Pack No Rain

Kevyin, pienikokoisin täysin vedenpitävä takki olemme koskaan tehneet.


Täysin vedenpitävä kankaat ja rakentaminen takki, joka mahtuu helposti taskuun tarkoittaa, että olet valmis mitään, kun uskaltaa vuorille tai haasta sääOminaisuudet:


Acqua Shield vedenpitävä kangas päärunkoon

Mikro Shell Stretch paneelit jossa ylimääräinen venyttää tarvitaan

Full vedenpitävä rakentaminen, teipatut saumat

Heijastava lämmönsiirto takana ja sivuilla

Pitkän hännän ylimääräisiä kattavuus

Vedenpitävä YKK päällystetty vetoketju

Peukalohihnalla ranne sulkeminen

Silikoni tarttuja resori vyötäröllä

Ergonominen istuvuus minimoida räpyttely tuulessa

Taittuu alas pieni stash Jersey taskussa


Tekniset tiedot:


Paino: 128 g

Asenna: ErgonominenTekniikka:


Acquashield:

Erityisesti kehittämä Sportful varten ultrakevyt ja täysin vedenpitävä Hot Pack NoRain takki, AcquaShield kangas on 15 denierin 2,5 kerros ripstop 10000 mm vesipatsas vesieristys ja erittäin hyvä 10000 MVP hengittävyys, kaikki uskomattoman kevyt 55 gm / m2 kangas, joka minimoi tilaa taskussa kun vaippa ei tarvita.


Microshell Stretch:

MICRO SHELL STRETCH Tämä innovatiivinen uusi kangas sopii ulko kuoret. Siinä on 10000 mm vesipatsas täydellinen vedenpitävä suoja, 10000 mv / p hengittävyys, ja merkittävä venyttää ansiosta Taipuisa kalvo. Tämä innovatiivinen uusi kangas sopii ulko kuoret.


Rakastatko pyöräily:a? Hanki oma Sportful Hot Pack No Rain ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Sportful:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Naisten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman pyöräily mallit, useimmat Takit tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Urheilullinen kuuma pakkaus ei sateita

-

Ostin sadetakin pyöräilyyn. Takki sopii hyvin. Minulla on ne kooltaan. M osti ja muuten käytti pyöränpäällisissä olevaa M: ää. Se on mukava ja suojaa sateelta ja tuulelta. Voin vain suositella takkia.

Kevyt

-

erinomainen tuote, erittäin kevyt ja pieni!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje