`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportful

Sportful Reflex

  • Sportful Reflex
  • Sportful Reflex

Sportful Reflex

Tuotekuvaus Sportful Reflex

Suuri arvo ja hyvä näkyvyys tuuliliivassa.

Konsepti:
Tuuli- ja kevyt sateenkestävä takki, jolla on erinomainen näkyvyys.


Ominaisuudet:

360 ° heijastava tulostus heikossa valaistuksessa
Joustava varsi ja helma
Erittäin kestävä ripstop-kangas
Integroitu tavarapussi helpottaa säilytystä


Tekniset tiedot:

Kangas:
NY SPORT

Arvostelu:

TUULISUOJA 3/5
VEDENKESTÄVYYS 3/5
Eristys 1/5
Hengittävyys 2/5
Jos etsit korkealaatuisia Liivit tuotteita, siinä tapauksessa Liivit täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Sportful Reflex:a, jonka tämänhetkinen hinta on 33.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Sportful Reflex:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (14)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Joo

-

hyvä

Hienoa, jos tarvitset wc: tä, kun se on todella kylmä!

-

Tämä on yksi näistä giletsistä, joita käytät talvitakin kanssa ylimääräisenä kerroksena pitämään sinut lämpimänä. Älä käytä tätä lyhythihaisella paidalla, koska se on liian kuuma, siihen on parempia Sportful-giletteja, mutta talvella tämä on ihanteellinen.

Erinomainen

-

Kevyt ja ihanteellinen kevyelle sateelle, se on kuuma ja siinä on hyvät heijastimet, ongelmana on, että se ei ole hengittävä. Mutta ihanteellinen jos sataa, koska yleensä liivit ovat läpäiseviä takaa ja tämä on 100% suljettu ...

Oikein hyvä

-

Erittäin hyvä tuote erittäin hyvällä hinnalla. Maksusta tuotteen vastaanottamiseen ne olivat vain kahden päivän päässä. Erittäin nopea toimitus.

Tuulenpitävä liivi

-

Erinomainen urheilullinen tuote ... hyvä 10 asteen lämpötiloihin ja sateeseen! Rullaa mukavasti ilman sotkua taskussa. Neuvon!!!

Tuulenpitävä liivi

-

Erinomainen urheilullinen tuote ... hyvä 10 asteen lämpötiloihin ja sateeseen! Rullaa mukavasti ilman sotkua taskussa. Neuvon!!!

Suuri arvo

-

Hyvä koko, hyvä hinta ja erittäin näkyvä

Erittäin pieni ja väärä kuva

-

Valitettavasti se ei ole sitä, mitä valokuvassa näet, koska se antaa vaikutelman olla pitkä vaatekappale ja niin ei ole. Koot ovat erittäin huonosti jakautuneita, koska S olisi lapselle, M pienelle lapselle, koko L olisi aikuinen S, XL olisi M, XXL olisi L ja XXXL olisi XL. Totuus on hyvin pienikokoinen. Kangas on erittäin ohut ja heikkolaatuinen, se ei ole hintansa arvoinen, vaikka heijastimet ovat täällä ainoat hyvä ja laatu.

Se ei paina mitään ja rullaa täydellisesti siinä tapauksessa

-

Se ei paina mitään ja rullaa täydellisesti siinä tapauksessa

Hyvä, kevyt

-

Se näyttää erittäin hyvältä, se on melko kevyt ja eristävä. Hyvä heijastava.

Refleksi liivi

-

Liivi on kaunis istuvuus ja heijastavan paneelit ovat hyvin!

Sportful reflex liivi

-

Heijastava tulostaa edessä ja takana antaa hyvän näkyvyyden. Tämä takki sopii hyvin elimistöön. Täytyy varmistaa suojaansa pyörä työmatkoilla matkoja.

Hyvä

-

Hyvä hinta. Hyvä laatu tasku siirrettävyys rakastunut riippuu.

Suuri liivi

-

Super liivi, vain aamulla koulutus (reflex raidat säästä minua ylimääräiset heijastimet)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje