`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportful

Sportful Thermo Dynamic Lite

  • Sportful Thermo Dynamic Lite
  • Sportful Thermo Dynamic Lite

Sportful Thermo Dynamic Lite

Tuotekuvaus Sportful Thermo Dynamic Lite

Thermodynamic baselayers hyödyntää uutta Thermo DRYamic kevyt ja hengittävä kangas poikkeuksellisen lämmön säätö riippumatta olosuhteista.

Tekniset tiedot:

Hermo Drynamic Mesh

Paino: 75 g


bikeinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia pyöräily tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Sportful Thermo Dynamic Lite? Olet onnekas, sillä bikeinn:ssä, Miesten vaatteet katalogissa ja Alusasut kategoriassa, tarjoamme muita pyöräily tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Sportful Thermo Dynamic Lite

Hihatyypit
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea pohjakerros kuumalle säälle

-

Erinomainen pohjakerros, joka estää minua kylmästä hikeestä heti kun olen pysähtynyt, se kuivaa hiki pois ja sopii hyvin. Olen 183 cm ja 85 kg ja xl sopii minulle hyvin.

Molt suositeltavaa

-

Samarreta-sisustus per fer bici in temps calarós. Molt suositeltavaa.

Laadukas hinta ok

-

Se on erittäin ohut, mutta sopii hyvin ja imee hikeä eikä ole märkä. Hyvä keväälle. Aion ostaa toisen.

Kevyt ja monipuolinen pohja

-

Erittäin kevyt kerros mikropinnoitettua kangasta. Se poistaa ihon hikoilun hyvin nopeasti pitäen sen kuivana. Mido 176 ja minä käytän M: ää, jossa on tyypillinen Sportful / Castelli-istuvuus, säädetty löyhästi, sillä on melko vähän polyesteria, mutta se on tyypillinen näille vaatteille.

Pohjakerros

-

Täydellinen istuvuus, hyvä laatu

Magnifico tuote

-

Toivon kokeilla sitä lämpöä, erittäin hyvä tuote huomata, kuva näyttää tasainen kangas ja fyysisesti paita on rei'itys parantaa ilmanvaihtoa ja hengittävyys.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje