`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportful

Sportful Veloce

  • Sportful Veloce
  • Sportful Veloce

Sportful Veloce

Tuotekuvaus Sportful Veloce

Jäsennelty mesh rakentaminen sileä käsivarteen ja helma insertit läheinen ja nopea asentaa. Kevyempi mesh lapa ja sivupaneelit kasvoi yhdistää hengittävyyden matalampi profiili kaulus tekevät täydellinen nopeasti kesällä ratsastaa.

Ominaisuudet:

Täysi etuvetoketju suudella resori puhtaan siluetti makuulla käsivarteen ja helma viimeistely suurta mukavuutta tinkimättä hengittävyyttä Taka heijastava lisää silikoni vyötärönauha

Tekniset tiedot:

Paino: 135g


Tutustu nyt pyöräily valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Sportful-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. bikeinn:sta, omasta pyöräily verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Sportful tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Sportful Veloce. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Sportful Veloce

Sukupuoli
Ikä
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Ominaisuudet
Vetoketjun pituus

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje