`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sportful

Sportful Veloce

  • Sportful Veloce
  • Sportful Veloce

Sportful Veloce

Tuotekuvaus Sportful Veloce

Jäsennelty mesh rakentaminen sileä käsivarteen ja helma insertit läheinen ja nopea asentaa. Kevyempi mesh lapa ja sivupaneelit kasvoi yhdistää hengittävyyden matalampi profiili kaulus tekevät täydellinen nopeasti kesällä ratsastaa.

Ominaisuudet:

Täysi etuvetoketju suudella resori puhtaan siluetti makuulla käsivarteen ja helma viimeistely suurta mukavuutta tinkimättä hengittävyyttä Taka heijastava lisää silikoni vyötärönauha

Tekniset tiedot:

Paino: 135g


Jos etsit korkealaatuisia Jersey-paidat tuotteita, siinä tapauksessa Jersey-paidat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Sportful Veloce:a, jonka tämänhetkinen hinta on 57.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Sportful Veloce:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Sportful Veloce

Hihatyypit
Ominaisuudet
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje