`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sram

Sram Guide R EU

  • Sram Guide R EU
  • Sram Guide R EU

Sram Guide R EU

Tuotekuvaus Sram Guide R EU

Mitä se aikoo tehdä ajaakseen tuon linjan? Se on jyrkkä. Se on kivinen. Olet läpäissyt sen sata kertaa. Mutta ei tällä kertaa. Uuden SRAM Guide R: n avulla sinulla on teho. Todistetut 4 männänkiinnikkeet antavat sinulle sileän yhden sormenjäljen. Ominaisuuksia, kuten Reach Adjust, voit soittaa juuri oikeaan. Opas täydentää täydellisesti muita SRAM-komponentteja ja antaa sinulle virheetöntä suorituskykyä jokaisella ratsastuksella. Nyt mukana maailmanmestaruuskilpailun voittaja S4-paksuus Bleeding Edge ™ ja Heat Shield -teknologialla.

Tekniset tiedot:

Vivun materiaali: Alumiini

Kiskon rakenne: 4 mäntä, kaksoishalkaisija S4-paksuus

Maali: Musta

Rotori: Keskiviiva

Pad: Terästä takana Orgaaninen

Neste: DOT 5.1

Mount: Ambidextrous

Säätö: Työkalu ilman Reach Adjust, Banjo Adjust

Erikoisominaisuudet: Työkalun vapaa Reach Adjust, Piggyback Reservoir, MatchMaker ™ X -yhteensopiva, Bleeding Edge ™, Heat Sheild

Teknologia Highlight (s): DIrectLink ™, PURE ™ -virtsarakon, ajoituksen sulkemisnopeus, Bleeding Edge ™, Heat Sheild

Materiaali: taottu alumiini

Pad / Holder: Yläraja

Tarkoitettu käyttö: XC / TR / AM / FR

Järjestelmä: avoin järjestelmä

Rotorikoko: 140 (takana), 160, 170, 180, 200 mm

Tri Align Caliper Positioning System: Ei

Työkalupaneelin korvaaminen: Kyllä

Bend Zone ™: Kyllä

Välttämättömästi: Kyllä

Stainless Hardware: Kyllä

Muu: Nyt mukana maailmanmestaruuskilpailun voittaja S4-paksuus Bleeding Edge ™ ja Heat Shield -teknologialla.

tekniikka:

Verenvuoto Edge: Bleeding Edge ™ -tekniikka tekee vuotojarruista nopean ja yksinkertaisen. Päivitetty nestepolku ja ilmavirtaus helpottavat nesteiden työntämistä paksuuden läpi. Erityinen ilmausadapteri työntyy poistosäiliöön ja tiivistää järjestelmän minimoimaan ilman epäpuhtaudet ja nesteen menetykset.

DirectLink ™: SRAM: n DirectLink-vipumoduuli tuottaa vankan, positiivisen tunteen toisen purista vipua jarruttamaan. Se ei tarjoa mitään järjetöntä ratkaisua tarkan valvonnan antamiseksi.

Laajennettava virtsarakko: SRAM: n uusi jarrukahvan muotoilu sisältää uudelleenmuotoilevan rakon, joka auttaa säätelemään ja vähentämään ilmakuplia. Virtsarakko on erityisesti muotoiltu tyhjentämään ilmaa vipusta ja työntämään nestettä tarkalleen missä sitä tarvitaan. Tuloksena on parannettu paineentasaus, joka tuottaa luotettavan jarrutustehon ja johdonmukaisuuden.

Lämpösuoja: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut lämpösuojat rikkovat lämmönläpäisevyyttä jarrupalojen ja paksuuden rungon välillä vähentäen paksuuden nesteen lämpötilaa noin 20 ° C jopa äärimmäisissä testausolosuhteissa.

MatchMaker ja MMX yhteensopiva: Säästä painoa ja häiritse palkkia Matchmakerilla. Siinä on Avid-vipuja, SRAM®-laukaisimia ja erilaisia ​​RockShox®-säätimiä, joissa on yksi siistikäs, kevyt, kiinnittämä unelma, joka tukee ohjaustangon osaa jalanjäljen suojelijoiden maailmassa. Saatavana kahdessa versiossa: Matchmaker ™ X yhdistää RockShox®XLoc ja on yhteensopiva XX- ja X0-jarrujen kanssa. Saatavana on myös Standard Matchmaker ™ ja se toimii millä tahansa halkaistulla puristustyökalulla ja RockShox® PushLocilla.

PiggyBack ™ säiliö: SRAMin viimeisimmän vipuvarsisuojan jarrunestesäiliö on optimoitu sekä suorituskyvyn että helppokäyttöisyyden ansiosta. PiggyBack-säiliö tarjoaa yksinkertaisen, epäsuoran keinon hallita jarrunestettä ja mahdollistaa myös kaksivaiheisen vipun sijoituksen - joten voit vaihtaa vivut ohjaustangon päälle ja käyttää niitä motoilla ilman vaivaa.

Reach Adjust: Jarruvivun sovitus ja tunnelma on henkilökohtainen asia. Ratsastajilla on yksilölliset paikannusominaisuudet sekä ainutlaatuiset käsikoot ja sormenpituudet. Reach Adjust säätää vipua helposti yhden sormenjäljen säätämiseksi kaikille.

Ajoitusportin sulkeminen: Hydraulijarrun ajoitusportti on liitos säiliön ja isäntäsylinterin porauksen välille. Kun vipu on puristettu, kupin tiiviste kulkee tämän alueen läpi ja sulkee portin, joka paineistaa järjestelmää. SRAM: n uusi ajoitusportin sulkemisjärjestelmä sisältää kestävät tiivisteet ja erittäin sileä sylinteriporaus, joka tuottaa luotettavaa jarrutustehoa ja sakeutta.


TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Vasen vivut toimivat etujarrujen ja oikeanvipuisten vipujen kanssa taka-jarruilla. Vasemman vaihteen vaihtimet toimivat ketju- renkailla ja oikean vaihteen vaihtimet toimivat pyöräilykasetteilla.

Jos haluat tietää lisää Sram Guide R EU:sta tai muista Sram-merkkisistä tuotteista Polkupyörän osat kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Vivut valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Sram:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Sram Guide R EU

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Elektroninen
Ominaisuudet
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Sram-opas r

-

Erinomainen modulaatio, jarrutusvoima, ei purista jarruttaessa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje