up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Sram

Sram Red E-Tap AXS D1 Rear Derailleur

plus
  • Play videoSram Red E-Tap AXS D1 Rear Derailleur
  • Sram Red E-Tap AXS D1 Rear Derailleur

Sram Red E-Tap AXS D1 Rear Derailleur

Tuotekuvaus Sram Red E-Tap AXS D1 Rear Derailleur

Yhdistetyn kaaderin sydän. SRAM RED eTap AXS ™ -takavaihtaja on AXS-yhteensopiva, jotta se on helppo muokata ja se on suunniteltu sekä 1x- että 2x-järjestelmille. Kehittynyt ketjunhallinta pitää sen hiljaisena ja turvallisena maastosta riippumatta. Vaihtajalla on myös nopeammat hihnapyörät, laakerit, moottorit ja signaalit, mikä parantaa nopeutta kaikin tavoin.


Ominaisuudet:

SRAM AXS ™ mahdollistaa helpon personoinnin
Orbit ™ -ketjunhallintatekniikka pitää voimansiirron hiljaisena ja turvallisena
Yhteensopiva sekä 1x että 2x voimansiirtojen kanssa
36t enimmäisvaihtaja on yhteensopiva 10 36, 10 33 ja 10 28 kasetin kanssa
Parannettu moottori- ja signaaliliike nopeammalle vaihdolle
Suuremmat X SYNC ™ -pyörät ja keraamiset laakerit lisäävät kestävyyttä ja tehokkuutta
Yhteensopiva nykyisten eTap®-akkujen kanssa


Tekniset tiedot:

Nopeus (oikea): 12 s
Häkin materiaali (Rd): hiili
Hihnapyörän laakereiden materiaali: Keraaminen
Max Hammas: 36


Teknologia:

X ALUE:
Maantiepyörät ovat nopeampia ja suorituskykyisempiä kuin koskaan tMore, ja kuljettajat laajentavat mitä mahdollista pudotuspyörillä. X Range on valmistautunut Wdayn maantieajoihin. Olemme suunnitelleet tien vaihdevälin kokonaan laajemmalle, hyödyllisemmälle ja nopeammalle vaihteiston etenemiselle sekä älykkäämpiä vaihteiden asetuksia varten. X Range -mallin avulla olet aina oikeassa vaihteessa

X SYNKRONOINTI:
SRAM X SYNC lx -ketjupyörät tarjoavat parhaan suorituskyvyn ja kestävyyden. SRAM X SYNC: n korkeat neliönmuotoiset hampaiden reunat tarttuvat ketjuun aikaisemmin kuin perinteiset kolmionmuotoiset hampaat. Terävä ja kapea hampaan profiili sekä pyöristetyt viistoreunat auttavat hallitsemaan taipunutta ketjua. Parhaan suorituskyvyn takaamiseksi mutaisissa olosuhteissa X SYNC -ketjupyörät ovat suunnitelleet mudanpuhdistussyvennyksiä sisemmille ketjulinkeille ja rullille. Saksassa valmistetut X SYNC -renkaat ovat olennainen osa SRAM lx -vaihteistoa. Älä hyväksy mitään jäljitelmiä.

ETAP:
Uuden SRAM RED eTap -ryhmän kaiken taustalla olevan tekniikan, kuten langattoman siirtämisen, edistyneen akkuvirran hallinnan ja mekatroniikkatekniikan, on tarkoitus palvella yhtä perimmäistä tarkoitusta: helpottaa mahdollisimman intuitiivista ja yhdenmukaista vaihtoa. Tätä nousulogiikkaa kutsutaan eTapiksi. Oikea vipu vaikeuttaa sitä. vasen vipu helpottaa sitä. molemmat vivut siirtävät etuvaihtajaa. Yksinkertainen, erehtymätön ja intuitiivinen.

KIERROS:
Orbit-tekniikka on innovatiivinen uusi muoto vaihdelaatikon liikkeenhallinnassa. Se käyttää piidioksidia osana tyylikästä ja erittäin kevyttä peltijärjestelmää. Normaaliin kitkakytkinjärjestelmään verrattuna Orbit-tekniikka ei lisää takavaihtajan jouselle lisävastusta hitaassa tai kevyessä liikkeessä. Tämä tarkoittaa helpompaa vaihdetta ja takapyörän irrotusta. Ja ajon aikana nestepelti vähentää ketjun palautumista. Se on luotettava sekä 1x- että 2x-järjestelmiin.

AKSELIT:
AXS on SRAM: n uusi pyöräkomponenttien integrointijärjestelmä, joka yhdistää elektroniset polkupyörän komponentit ja ohjelmistot. SRAM AXS -sovelluksen avulla ratsastajat voivat nähdä akun tilan, muuttaa komponenttien käyttäytymistä, mukauttaa ohjaimia, saada huoltomuistutuksia ja päivittää laiteohjelmiston.Jos haluat tietää lisää Sram Red E-Tap AXS D1 Rear Derailleur:sta tai muista Sram-merkkisistä tuotteista Polkupyörän osat kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Takavaihteet valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Sram:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Sram Red E-Tap AXS D1 Rear Derailleur

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Elektroninen
Vaihteiston koko

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up