up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Sram

Sram Roam 50 UST 27.5´´ Disc MTB Front Wheel

plus
  • Play videoSram Roam 50 UST 27.5´´ Disc MTB Front Wheel
  • Sram Roam 50 UST 27.5´´ Disc MTB Front Wheel

Sram Roam 50 UST 27.5´´ Disc MTB Front Wheel

Tuotekuvaus Sram Roam 50 UST 27.5´´ Disc MTB Front Wheel

Se on kaikki modernit pyöräilijä voisi pyytää. Yksi kevyin metalliseos polku pyörät markkinoilla, vaeltaa 50 tarjoaa älykkään tasapaino paino, inertia ja jäykkyys päätöksenteossa hyvin reagoiva ja ennustettavissa pyörä. Kiitos laajakulma vanteen, sen renkaan profiili antaa erinomaisen pidon.

Ominaisuudet:

Käyttötarkoitus: XC / TR

Saatavana kaikissa 3 rengaskoot: 26, 27,5 ja 29in

Kevyt alumiini vanteen kanssa epäsymmetrinen TAPER CORE profiili

Laajakulma profiili: 21mm sisällä, 25mm ulkopuolella vanteen leveys

UST yhteensopiva

Saatavana 11 nopeus XD ™ Kuljettajan Body, 10 tai 9 nopeus kuljettaja elin

Alumiini nännit nylon lukkorengas

SOLO SPOKE muotoilu kaksinkertainen butted, kevytteräsrunko pinnoja

Kestävä napa sisäosat Star Ratchet järjestelmä

SIDE SWAP helposti muuntaa kaikille akseliin tyypit

Kaksikerroksista napa kuori suunnittelu

Tekniset tiedot:

Wheel: 26, 27,5, 29in

Paino: 1530g (27.5in)

Wheel parin kevyin kokoonpano. Pyörän paino voi vaihdella 5%.

Puhui Count: 24

Puhui Pattern: 2 cross

Tyyppi: Custom suora veto

Finish: Musta kromi

Rim Muoto: UST epäsymmetrinen 2,5 mm offset TAPER CORE

Rim Käytetty: AL 6061 T6

Spoke Pituus: Solo Spoke

Ulkoinen Nännit: Ulkoinen

Materiaali: Alumiini

tekniikka:

Kaksikerroksista ™:

Pinottu eduksesi. Tämä napa kuori suunnittelu vie suoraan vetää puhui lähtö ja pinoaa ne kaksittain jakava voima täydellisesti ympäri pyörän SOLO SPOKE muotoilu. Tuloksena pyörä ruokalaji on laajempi, maksimoida sivuttainen jäykkyys säilyttäen joitakin edestä noudattamista.

ENNAKOIVAN OHJAUS ™:

Ainutlaatuinen haarukka, akseli ja puristus tekniikoiden yhdistää ytimessä Ennakoiva ohjausryhmän. Haarukka vääntyminen vähenee ansiosta suuri halkaisija vääntöputkea akseli, joka luo särkymätön sidoksen, lukitus laskee paikalleen ja maksimoi vääntöjäykkyys. Laajempi navan laippa välimatka johtaa vahvempi, reagoiva pyörä. Uusi Maxle Ultimate täydentää yhteydessä tiukempi, voimakkaampi puristusvoima kuin odotat kanssa pikairrotin kompressorijärjestelmä. Yhteensopiva SRAM ENNAKOIVAN OHJAUS napaan ja RISE XX, RISE 60 ja vaeltaa 50 29 "Pyörät, ja esillä RockShox RS 1.

PUOLI SWAP ™:

Vaihtaminen akselit ole koskaan ollut helpompaa. Threadless suikat voidaan asentaa ja korvata käsin ilman työkaluja.

SIDE SWAP SYMMETRINEN suikat kieltäytyvät ottamasta puolin. Vasemmalla puolella korkki on identtinen oikea. Ei tarvitse selvittää, missä jokainen korkki on menossa.

SOLO SPOKE ™:

Solo SPOKE, et ole koskaan väärässä. SRAM pyörän muotoilu poistaa tarpeen eri käyttivät pituudet-yksi koko sopii koko pyörä. Tämä sama pituus muotoilu tarkoittaa enää mietit onko sinulla oikea etu / taka / vetopuolelle / nondrive puoli puhui kätevä.

Etu- ja takaosaan + Drive Side + Nondrive Side = 1 Spoke

TAPER CORE ™:

Vahva oikeissa paikoissa. Sivupinnat SRAM vanteet vahvistettu pitkin siivet kestämään suurta vaikutusta. Mutta sivuseinät sitten kapenevat keskustaa pitkin vähentävä kokonaismassa. Tuloksena on erittäin kevyt vanteen erinomainen lommo vastus.

UST Tubeless:

Ei putki, ei brainer. UST TUBELESS vanteet on koukussa reunat suunniteltu tiiviste UST: yhteensopiva renkaat. Tuloksena on parantunut veto ja valvonta, vähemmän inertia ja vähemmän asuntoja.

Laajakulma ™:

Ota kulmat niin nopeasti kuin haluat. SRAM pyörät on laajempi reunan profiilin ilman merkittäviä lisätty massa. Tämä profiili pitää renkaan muovata paremmin, estäen renkaan rulla ja antaa sinulle parhaan mukavuuden ja pidon kulmien ympäri.

19mm XC Racing

21mm Trail

23mm Kaikki Mountain

XD ™ Kuljettajan Body:

XD on uusi kasetti kuljettaja runko, joka mahdollistaa käytön 10 hampaan pieni ratas ja tarjoaa parannetun käyttöliittymän kanssa kasetti.


Sram Roam 50 UST 27.5´´ Disc MTB Front Wheel on täydellinen valinta täydentääksesi pyöräily varusteitasi. bikeinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti bikeinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita pyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Sram Roam 50 UST 27.5´´ Disc MTB Front Wheel:n kanssa.

Ominaisuudet Sram Roam 50 UST 27.5´´ Disc MTB Front Wheel

Valon asema
Väri
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Jarrutyyppi
Vanteen profiili

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up