`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sram

Sram X01 DH Type 2.1

  • Sram X01 DH Type 2.1
  • Sram X01 DH Type 2.1

Sram X01 DH Type 2.1

Tuotekuvaus Sram X01 DH Type 2.1

10 nopeuden X HORIZON® takavaihtaja tekee vaihtamisesta sujuvaa ja luotettavaa riippumatta siitä, missä ajat.

X HORIZON® on suunniteltu ylläpitämään johdonmukaista ketjuväliä kaikissa seitsemässä hammaspyörässä. Se eliminoi pystysuuntaisen liikkeen nopeamman vaihtamisen, vähentyneen siirtovoiman ja lopettavan aaveensiirron.

ROLLER BEARING CLUTCH® -teknologia ja 12-hampaiset X SYNC® -pyöräpyörät pitävät ketjun paikallaan, vähentäen pomppumista ja ketjun iskua.

Ja CAGE LOCK® -teknologia helpottaa pyörien poistamista ja asentamista kuin koskaan.

X HORIZON® muodostaa yhdessä nopeudensiirtimen X0 10 kanssa EXACT ACTUATION® -tekniikan selkärangan, mikä tarkoittaa täysin sujuvaa siirtymistä. Ominaisuudet: X HORIZON® -teknologia tarjoaa reagoivamman siirtämisen ja eliminoi haamujen siirron, yleinen ongelma DH-pyöräillä. häkkipituudet erilaisiin sovelluksiin, mukaan lukien epänormaalin pitkä ketjun pysyvyyden kasvu. EXACT ACTUATION® -versio sallii päivityksen jälkimarkkinoilla oleviin pyöriin. ROLLER BEARING CLUTCH® CAGE LOCK® asettaa alan standardin. Tekniset tiedot: Nopeudet: 10 nopeutta Materiaali: Alumiininen ulkokehys Paino: 263 g Yhteensopivuus: 1x10 EXACT ACTUATION® -laakerit: Tiivistetyt patruunalaakerit Häkkikoko: Keskikokoinen, lyhyt nivelmalli: Vaakasuuntainen rinnakkain suunnattu hihnapyörät: 12 hampaan X SYNC® -pyöräpyörät Teknologia Kohokohdat: EXACT ACTUATION®, X HORIZON®, X SYNC®, ROLLER-LAAKERI CLUTCH®, CAGE LOCK® -laitteisto: ruostumaton teräsTekniikka: CAGE LOCK®: CAGE LOCK® -tekniikalla takavaihteessa, pyörien poisto ja asennus® samoin kuin ketjun asennus® tulee nopeampaa ja yksinkertaisempaa.

Työnnä vain häkkiä eteenpäin luodaksesi löysyy ja lukita se paikoilleen. HALLINTAA KYTKEVÄT KYTKIN®: Takavaihtimet tarjoavat ajovoiman maksimaalisen vakauden® jopa kaikkein rankaisevimmassa maastossa.

ROLLER BEARING CLUTCH® -teknologialla vaihtimen vaihtaminen ja ketjun isku eliminoidaan tarkkuutta uhraamatta. TYHMÄTOIMINTA®: Kun käynnistimme tietekniikkamme tyhjästä, sovelimme MTB: llä todistettua SRAM: n 1: 1 käyttösuhdetta (vaihdekaapelin kulku: vaihtimen siirto). 10 nopeuden takavaihteisto.

EA auttaa yksinkertaistamaan / vakauttamaan vaivatonta takavaihteiston ripustimen muotoilun, tiukan hammasvälin ja tarkan kaapelin kireyden tasapainottamista.

Tulos: helpoin indeksinsiirtojärjestelmä, joka on asennettavissa, ja se pysyy sellaisenaan. X HORIZON®: X HORIZON® takavaihtajan® suora suora parallelogram® -malli rajoittaa kaiken liikkeen vaaka-akselille, mikä tekee aaveen siirron mahdottomaksi ja vähentää samalla muutosvoima.

Nopeampaa ja täsmällisempää siirtoa varten suuri ylempi hihnapyörän offset-malli ylläpitää jatkuvan ketjuvälin kaikissa vaihdeissa.X SYNC®: SRAM X SYNC® 1X -ketjupyörät tarjoavat korkeimman suorituskyvyn ja kestävyyden.

SRAM X SYNC® pitkät neliöhampaat kiinnittävät ketjun aikaisemmin kuin perinteiset kolmionmuotoiset hampaat.

Terävä ja kapea hammasprofiili sekä pyöristetyt viistereunat auttavat hallitsemaan taiputtua ketjua.

Paras mahdollinen suorituskyky mutaisissa olosuhteissa X SYNC® -ketjurenkaat on suunniteltu sisäisillä ketjunvarsilla ja teloilla varustetuilla lietteenpoistosyvennyksillä.

Saksassa suunnitellut X SYNC® -renkaat ovat kiinteä osa SRAM 1X® -moottoria.

2x10V järjestelmille.

Yhteensopiva kasettien kanssa 11 42T.
Sram X01 DH Type 2.1 erikoistarjous on sinua varten! Käy bikeinn:ssa, kun haluat uusia pyöräilyvarusteesi. bikeinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Sram, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Polkupyörän osattuotteet.

Ominaisuudet Sram X01 DH Type 2.1

Suositeltava käyttötarkoitus
Elektroninen
Vaihteiston koko

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje