`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sram

Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

  • Sram X01 Eagle AXS Boost Dub
  • Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

Tuotekuvaus Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

Uutta polkua ja sokeaa juoksua varten on olemassa osa tuntematonta. Enduro spec seuraa esimerkkiä. X01 Eagle AXS käyttää SRAM 1x: n todistettua selkärankaa. 500-prosenttinen vaihteisto. Turvallisempi ja pidempi X SYNC 2 -ketjurengas. Alumiinikehikon joustavuus pariksi Eagle AXS: n kytkettyjen komponenttien kanssa. Valmiina uuden sukupolven superpyörille.

Ominaisuudet:

Enduro-painopiste
Taottu alumiinikehys
Ruostumaton laitteisto

Sarja sisältää:

1x takavaihtaja, sisältää akun
1x ohjain, sisältää kiinnittimen
1x DUB Boost 32 hampaan kampia
1x ketju, sateenkaaren värinen
1x XG 1295 -kasetti
1x akkulaturi / kaapeli
1x säätötyökaluJos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Sram:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Sram:n takaama takuu. Valitse yksi Polkupyörän osat kategorioista ja tutustu laajaan Polkupyörän osat tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Sram X01 Eagle AXS Boost Dub on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

Suositeltava käyttötarkoitus
Elektroninen
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje