`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sram

Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

  • Sram X01 Eagle AXS Boost Dub
  • Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

Tuotekuvaus Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

Eagle ™ on täydellinen voimansiirtojärjestelmä, joka on kehitetty integroiduksi korkean suorituskyvyn ekosysteemiksi. Kehitystyön suunnittelu ja testaus mahdollistavat maksimaalisen suorituskyvyn, turvallisuuden ja pitkän aikavälin kestävyyden, jotta kuluttajat voivat kokea paljon. Takaamme tämän suorituskyvyn, kun Eagle ™ -käyttölaitteita käytetään täydellisenä ekosysteeminä. Lisätietoja saat SRAM: n myyntikontaktilta.

Oletko kiinnostunut Sram:n X01 Eagle AXS Boost Dub:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla bikeinn:n valikoimassa, omassa pyöräily verkkokaupassasi. Meiltä bikeinn:lta löydät suuren valikoiman Sram-merkkisiä pyöräily varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Sram X01 Eagle AXS Boost Dub vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt bikeinn:n laajaan valikoimaan pyöräily varusteita.

Ominaisuudet Sram X01 Eagle AXS Boost Dub

Suositeltava käyttötarkoitus
Elektroninen
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje