`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sram

Sram XX BB30

  • Sram XX BB30
  • Sram XX BB30

Sram XX BB30

Tuotekuvaus Sram XX BB30

Tulossa on 694g (BB30), XX Crank tarjoaa huipputehon ja kestävyys ilman seuraamuksia painoa. Ensimmäinen MTB kampi suunniteltu erityisesti 2x10 käyttää joitakin maailman edistyksellisin materiaali tiedettä. Ylimitoitettu eturattaat ovat CNC 6mm 7075 alumiini aihioiden-2mm paksumpi kuin kilpailu. Ennennäkemätöntä jäykkyys toimitetaan lisääntynyt Bolt halkaisia ​​(BCD) ja kaksiosainen insertti valettu hiilikuidusta rakentamiseen. XX Crank geometria tarjoaa kapea 156 mm Q tekijä, tehokas ketjulinja ja viistetty Poljinvarret maksimoimiseksi puhdistumaan. Se on puhdasta tiedettä toiminnassa.

Ominaisuudet:

Ensimmäinen MTB kampi suunniteltu erityisesti 2x10

Ylimitoitettu eturattaat ovat CNC 6mm 7075 alumiinista aihioita

Ennennäkemätöntä jäykkyys toimitetaan lisääntynyt Bolt halkaisia ​​(BCD) ja kaksiosainen insertti valettu hiilikuidusta rakentaminen

X GLIDE ™ -tekniikka siirtäminen

Kapea 156 mm Q tekijä ja laaja 166 Q-kerroin

Tekniset tiedot:

Arm Materiaali: Integroitu hiilikuidusta aseiden alumiinilla ristikkorakenne

Eturataksen Materiaali: AL 7075 T651

Keskiö: GXP®, pressfit GXP®, BB30, pressfit-30

Q Factor: 156 mm, 168 mm

Interface: 24mm, 30mm

tekniikka:

BB30:

Sen lisäksi vakava painonsäästön, tämä keskiön tarkoittaa kapea Q tekijä, enemmän nilkka välys, suurempi laakeri kestävyyttä ja vahvempi kampi rakentaminen.

GXP®:

GXP n Gutter Seal suunnittelun leikkauksia kitka ja paino-parantaa sekä tuntea ja suorituskykyä.

Pressfit ™:

Muunnos ulkoisen GXP keskiö, pressfit leikkaa painoa jopa 40 grammaa ja helpottaa asennusta, sillä voit painaa laakerikuppien runkoon sijasta ketjuttaminen niitä. Se ei vaadi muutoksia kammen karan pituus ja halkaisija.

Pressfit 30 ™:

Tämä on uusi muotoilu johti SRAM. Se kaikki parhaiten BB30 ja Puristussovitus alakiinnikkeisiin yhdessä kiehtova paketti. Tämä keskiö on suunniteltu 30mm karan keskiöt. Tärkeimpänä erona pressfit 30 Näin laakerit on asennettu runkoon. Laakerit sijaitsevat nylon kuppeja joka painetaan kehyksiin keskiön kuori. Pressfit 30 ominaisuus integroitu tiiviste, valmiiksi koottu kuppeihin, pidentää edelleen laakerin ikää. Kehykset täytyy 46mm sisähalkaisija keskiön kuoren mukautumaan tähän järjestelmään. Pressfit 30 teiden edellyttää 68mm leveä kuoren taas pressfit 30 MTB edellyttää 73mm leveä kuori. Edut: Valtava painonsäästön, kapea Q tekijä, enemmän nilkka välys, suurempi laakeri kestävyys, jäykemmän / vahvempi kampi rakentaminen, helppo asentaa. Mahdollistaa suuremman halkaisijan runko putket kasvaa runko jäykkyys. Haitat: Etsintä jatkuu.

X Glide ™:

Kuvittele, että voisit siirtyä sujuvasti milloin tahansa, mitä tahansa. Emme puhu täydellä teholla vuorossa. Ylös, alas, mikä polku vaatimuksiin. Hyöty X Glide voimansiirto on yksinkertainen, mutta, kun sitä ajattelee, uskomattoman vaikuttavia tapaa ratsastaa. Virheetön vaihtaminen tarkoittaa sitä enää koskaan murtautua nopeutta ja voimaa arvaamaton maastossa terrain.Here n miten me teimme sen: TRUVATIV kampi insinöörit heitti vanhan standardeja ja kehittänyt uuden ketjurenkaalle geometria maasta ylös. He tarkasti pariksi erikokoisten rattaiden ja uusittu missä ja miten ketju tarttuu renkaat. Kohdistamalla eturatas poimia niitit ketjuun saranatapin sijaan keskellä ketjun-saat kaksinkertainen muutos mahdollisuuksia.


Osta nyt Sram XX BB30 niinkin edulliseen hintaan kuin 376.99 $. Sram:n valmistama XX BB30:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bikeinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille pyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Polkupyörän osat-osastomme Kammet:a.

Ominaisuudet Sram XX BB30

Suora asennus
Tuotetyyppi
Tunnistimet
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje