up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Sram
360

Sram XX1 Eagle Rear Derailleur

plus
  • 360Sram XX1 Eagle Rear Derailleur
  • Play videoSram XX1 Eagle Rear Derailleur
  • Sram XX1 Eagle Rear Derailleur

Sram XX1 Eagle Rear Derailleur

Tuotekuvaus Sram XX1 Eagle Rear Derailleur

Ominaisuudet:

12 nopeutta
X Horizon, tyyppi 3
Hiili ulkokehä
Rullalaakerikytkinteknologia ketjun kireyden säätämiseen
Häkkilukko helpottaa pyöränvaihtoa
Max. 52 hammasta


Tekniset tiedot:

Tyyppi: Takavaihdin
Käyttö: MTB
Kiinnitys: Suora kiinnitys
Järjestelmän yhteensopivuus: 12 nopeutta
Häkin tyyppi: Pitkä häkki
Materiaali: HiiliTunnetko jo kaikki Sram XX1 Eagle Rear Derailleur:n ominaisuudet? bikeinn:ssa, valikoimme pyöräilytuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Polkupyörän osattuotteita, tsekkaa koko Takavaihteet valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Sram, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien pyöräily asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Sram XX1 Eagle Rear Derailleur

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Elektroninen
Vaihteiston koko

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Arvostelu

-

Erittäin tyytyväinen xx1-takavaihtajaani, toimitettiin viikon sisällä.

Sram xx1

-

Erinomainen tuote, erinomainen hinta

Laatu

-

suositeltava, suorituskyky ja kesto. sramin huippuluokan vaihteisto ei koskaan petä

Sram xx1

-

Tuote on mahtava. Olen ostanut tältä sivustolta vuosien varrella lukuisia asioita johtuen merkittävistä kustannussäästöistä tai etsimieni kohteiden saatavuudesta. Tämän viimeisimmän tuotteen toimitushetkellä oli joitain viestintäongelmia. Se kesti odotettua kauemmin, ja yksi asiakaspalvelumiehistä, joita käsittelin, ei toimittanut oikeita tietoja takaisin. Jos vain he voisivat selvittää paremman toimitusajan ja viestinnän asiakkaille, olisin antanut heille 5: n 5. Tämä yritys tarjoaa upeita tuotteita ja hyviä hintoja. Tarvitsee vain parantaa heidän asiakaspalvelua ... Jatkan ehdottomasti ostamista heiltä. Älä vain odota nopeaa toimitusta, ennen kuin he selvittävät asian ...

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up