`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sram

Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

  • Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V
  • Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V
  • Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

Tuotekuvaus Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

Tämä uusi vaihde ei vain vastaa Eagle® drivetrain® -tarpeisiin lisätä kapasiteettia, vaan on myös seuraava todistettu, 1x-erityinen X HORIZON®-suunnittelumme kehitys.

Suurempi, 14 hampaan X SYNC® alempi hihnapyörä sallii 10 - 50 hampaan kasetin kapasiteetin tässä pienikokoisessa mallissa ja lisää myös Eagle®: n yleistä sujuvaa polkintunnetta.

Uudella, tyypin 3 ROLLER BEARING CLUTCH® -laitteella on tasaisempi vääntömomenttikäyrä hiljaisemmalle, entistä johdonmukaisemmalle toiminnalle ja tunnelmalle.

CAGE LOCK® on siirretty taaksepäin suojaten sitä jälkijäteiltä.

Uudelleen suunniteltu, kestävä asennusjärjestelmä parantaa entisestään Eagle®-vaihtajan suorituskykyä ja yleistä kestävyyttä. Ominaisuudet: Täysin uusittu takavaihtaja, joka sisältää todistetun X HORIZON®-suunnittelumme ja uuden tyypin 3 ROLLER BEARING CLUTCH® -tekniikan. Suunnitellut asennusjärjestelmä ja CAGE LOCK® lisää kestävyyttä Eagle®-hihnapyöräteknologia tarjoaa suuremman tehokkuuden, terävämmän siirtämisen ja hiljaisemman toiminnan Hiilikehys ja kevyt laitteisto tekevät siitä kevyen ja kovan Specifikaatiot: Nopeudet: 12 Materiaali: Taottua alumiinia ja hiilikuitua Ulkohäkki: Hiilikuitu Yhteensopivuus: Vain Eagle® 10 50t, Sisäinen häkki : Taotut alumiinijouset: Titaanilaakerit: Ruostumattomat häkkikoot: Eagle®-kiinnitysvaihtoehdot: Uusi parannettu B-pultin kiinnitys parantaa RD-kestävyyttä ja johdonmukaisuutta. Suurin hampaiden lukumäärä: 50 hihnapyörät: Eagle®-ketjun kanssa yhteensopiva Vedä: X ACTUATION® B rypytys: Kaikki uudet B-pultien kiinnitysmenetelmät vähentävät melua ja parantavat kestävyyttä. Muu tyyppi: 3 ROLLER-LAAKERITTAVA CLUTCH®-tekniikka: CAGE LOCK®: CAGE LOCK® -tekniikan avulla takavaihtaja, pyörien poisto ja asennus®, samoin kuin ketjun asennus®, muuttuu nopeammaksi ja yksinkertaisemmaksi.

Työnnä vain häkkiä eteenpäin, jolloin muodostuu löysä ja lukitaan se paikalleen. HALLITTAVAT CLUTCH®: ROLLER BEARING CLUTCH®: n takavaihtajat toimittavat ajovoiman maksimaalisen vakauden® jopa rankaisimmassa maastossa.

ROLLER BEARING CLUTCH® -tekniikalla vaihtimen vaihtaminen ja ketjun isku eliminoidaan tarkkuutta uhraamatta. takavaihtajan® suora suora parallelogram®-muotoilu rajoittaa kaiken liikkumisen vaaka-akselille, mikä tekee haamunsiirron mahdottomaksi ja vähentää samalla siirtovoimaa.

Nopeampaa ja täsmällisempää siirtoa varten suuri ylempi hihnapyörän offset-malli ylläpitää jatkuvan ketjuvälin kaikissa vaihdeissa.X SYNC®: SRAM X SYNC® 1x -ketjupyörät tarjoavat korkeimman suorituskyvyn ja kestävyyden.

SRAM X SYNC® pitkät neliöhampaat kiinnittävät ketjun aikaisemmin kuin perinteiset kolmionmuotoiset hampaat.

Terävä ja kapea hammasprofiili sekä pyöristetyt viistereunat auttavat hallitsemaan taiputtua ketjua.

Paras mahdollinen suorituskyky mutaisissa olosuhteissa X SYNC® -ketjurenkaat on suunniteltu sisäisillä ketjunvarsilla ja teloilla varustetuilla lietteenpoistosyvennyksillä.

Saksassa suunnitellut X SYNC® -renkaat ovat kiinteä osa SRAM 1x® -moottoria.

2x10V järjestelmille.

Yhteensopiva kasettien kanssa 11 42T.
Tilaa nyt oma Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 247.49 $. Suuresta Takavaihteet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Elektroninen
Vaihteiston koko
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kommentti

-

Laadukas tuote testattu ja hyväksytty markkinoiden paras hinta

Pikku kotka xx1eagle tyyppi 2,1 12v

-

Hu, toimiiko se SRAM CS PG-1210 Eagle / 11-50T -kasetin ja kaukosäätimen kanssa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, se toimii 11-50 hampaiden kanssa.
Terveiset.

Kärki saalistaja

-

SRAM uusi XX1 Eagle on yläosassa elintarvikeketjun. Tämä vaihtaja näyttää hyvältä ja siirtyy crisply. Laita tämä minun uusi XC Racing rig - oli hieman arvelutti, koska hinta, mutta kun olin liikkuvaan Tiesin, että se oli oikea valinta. Kevyt, kestävä, ja tämä menee ..... 12!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje