`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Sram

Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

  • Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V
  • Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

Tuotekuvaus Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

Tämä uusi vaihtaja ei vastaa vain Eagle®-voimansiirron tarpeisiin suurempaan kapasiteettiin, vaan se on myös seuraava todistetun, 1-kertaisen X HORIZON® -rakenteen kehitys.

Suurempi, 14 hammas X SYNC® alempi hihnapyörä mahdollistaa 10 - 50 hammaskasetin kapasiteetin tässä kompaktissa mallissa, ja se lisää myös Eagle®: n yleistä sileää poljinta.

Uudessa, tyypin 3 ROLLER BEARING CLUTCH® -mallissa on pehmeämpi vääntömomenttikäyrä hiljaisemman, johdonmukaisemman toiminnan ja tuntuman kannalta.

CAGE LOCK® on siirretty taaksepäin ja poistunut tieltä, ja se on suojattu polkujätteiltä.

Uudelleen muotoiltu, vankka asennusjärjestelmä parantaa entisestään Eagle® derailleur®: n suorituskykyä ja yleistä kestävyyttä. Ominaisuudet: Täysin uudistettu takaohjain, joka sisältää todistetun X HORIZON® -mallimme ja uuden tyypin 3 ROLLER-TAKAISIN CLUTCH® -teknologian. lisää kestävyyttä Eagle®-hihnapyöräteknologia lisää tehokkuutta, terävämpää siirtymistä ja hiljaisempaa toimintaa Hiilihäkki ja kevyt laitteisto tekevät siitä kevyen ja kestävänSpesifikaatiot: Nopeudet: 12 Materiaali: Taotut alumiini- ja hiilikuitu Ulkoinen häkki: Hiilikuitu Yhteensopivuus: Eagle® 10 50t vain sisäkehä : Taottu alumiini Kevät: titaanilaakerit: ruostumaton häkkikoko: Eagle® Mount Options: Uusi ......


Juuri nyt, Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Polkupyörän osat katalogista Detalleurs kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Detalleurs tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Sram Xx1 Eagle Type 2.1 12V

Valon asema
Suositeltava käyttötarkoitus
Elektroninen
Vaihteiston koko
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kärki saalistaja

-

SRAM uusi XX1 Eagle on yläosassa elintarvikeketjun. Tämä vaihtaja näyttää hyvältä ja siirtyy crisply. Laita tämä minun uusi XC Racing rig - oli hieman arvelutti, koska hinta, mutta kun olin liikkuvaan Tiesin, että se oli oikea valinta. Kevyt, kestävä, ja tämä menee ..... 12!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje