up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu flecha Suojaukset flecha

flecha Kypärät ()

load

Kuinka valita pyöräkypärä

Katso alla joitain tärkeimpiä tekijöitä, jotka sinun tulisi ottaa huomioon valitessasi pyöräilykypärää; Ensimmäinen ja tärkein huomioitava asia on varmistaa, että valitset kunnolla sopivan kypärän. Löysä tai liian tiukka kypärä voi vaikuttaa haitallisesti suorituskykyyn ja vaarantaa suojan, joten hanki oikea istuvuus ja tee se säädettäväksi tarpeidesi mukaan. Lisäksi on tärkeää valita ajotyyliäsi vastaava pyöräilykypärä. Valintaprosessin yksinkertaistamiseksi kypärät on jaettu eri luokkiin ajotyylien ja reittien mukaan. Pyöräkypärät on jaettu kolmeen perusmuotoon;

Virkistyspyöräkypärät

Keskeisin tarkoitus maastoajo kypärät on tarjota turvallisuutta. Virkistyskypärät on tyypillisesti suunniteltu tarjoamaan perussuojaus ratsastajille ja pyöräilijöille, jotka ajavat vapaa ajantoiminnassa. Specialized , Troy Lee Designs , Giro , Mavic ja Brooks England suunnittelevat ja tarjoavat valtavan kokoelman naisten pyöräilykypäröitä, lasten pyöräilykypäriä ja aikuisten pyöräilykypärät.

Maantiepyöräkypärät

Nämä kypärät on suunniteltu tuuletettaviksi, kevyiksi ja aerodynaamisiksi. Maantiekypäröitä on saatavana monenlaisina väreinä, tyyleinä ja malleina, jotka kuljettajat voivat valita mieltymystensä ja tyylinsä mukaan.

Maastopyöräkypärät

Maastopyöräkypärät ovat kestäviä, kestäviä ja tuuletettuja. Nämä pyöräilykypärät tarjoavat lisätyynyn ja takapään peiton, koska maastopyöräily on vakava ja riskialtis urheilulaji.

clouse menu Sulje