up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Suunto

Suunto Comfort Belt Strap S-L

Suunto Comfort Belt Strap S-L

plus
  • Play videoSuunto Comfort Belt Strap S-L
  • Suunto Comfort Belt Strap S-L
  • Suunto Comfort Belt Strap S-L

Suunto Comfort Belt Strap S-L

Tuotekuvaus Suunto Comfort Belt Strap S-L

Musta hihna Suunto Comfort Belt -vyöhykkeelle ilman lähetinmoduulia on saatavana kolmessa eri koossa. Kaikki eri hihnakoot sopivat koodattuihin, ANT- ja Dual Comfort -hihnoihin.

Tämä hihnaversio on kooltaan SL (rinnanmittaus 62 110 cm / 24,4 43,3 in).

Comfort-vyönauha on valmistettu pehmeistä kankaista optimaalista ja mukavaa käyttöä varten. Vetokaistaleet pitävät hihnan paikoillaan kovien harjoitusten aikana. Hihna on täysin konepestävä (muista irrottaa lähetinmoduuli ennen pesua), mikä tarkoittaa, että mukava hihna on helppo pitää puhtaana.


Jos haluat tietää lisää Suunto Comfort Belt Strap S-L:sta tai muista Suunto-merkkisistä tuotteista Elektroniikka kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Varaosat valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Suunto:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Suunto Comfort Belt Strap S-L

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Täydellinen veteraani suunto-alueelleni

-

NOPEA TOIMITTAJAN TOIMITUS, TÄYDELLINEN TUOTE

Suunto mukavuusvyö

-

Sopii täydelliseen, omaperäiseen ja tasaiseen toimitukseen ulkomaille Euroopassa, mikä oli erittäin nopeaa. Paljon kiitoksia.

Selvä

-

Nopea toimitus, tuote kuvatulla tavalla. Toimii Suunto ANT -ilmaisimen kanssa. Suositellaan

Luotettu myyjä - aito tuote

-

Toimitus nopea. Viivästys on Brasilian postilaitoksessa. Suunto alkuperäinen tuote.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up