up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Suunto
360

Suunto Core Regular Watch

Suunto Core Regular Watch

plus
  • 360Suunto Core Regular Watch
  • Play videoSuunto Core Regular Watch
  • Suunto Core Regular Watch
  • Suunto Core Regular Watch

Suunto Core Regular Watch

Tuotekuvaus Suunto Core Regular Watch

Tunnetko jo uuden Suunto Core -mallin? Tämä ABC-rannelaite on sertifioitu ammatillisten kiipeilijöiden toimesta yhtenä parhaista ja toiminnallisimmista laitteista, jotka auttavat sinua urheilun suorittamisessa. Suunto Core Regular voi varoittaa sinua voimakkaan purkauksen lähestymistavasta ´´Storm Alarm´´n kanssa. Tämä on ehdottomasti yksi ammatillisten kiipeilijöiden suosituimmista piirteistä, koska se on erittäin hyödyllistä ratkaisevia päätöksiä tehdessään.

Suunto Core on varustettu erilaisilla toiminnoilla, joiden avulla voit suorittaa nousun optimaalisella tavalla: digitaalinen kompassi, korkeusmittari, barometri, lämpömittari, barometrinen trendinäyttö. Liiketunnistimensa ansiosta tämä innovatiivinen laite tunnistaa kun olet fyysisen aktiivisuutesi aikana ja aktivoi korkeusmittarin profiilin, joka rekisteröi korkeusmuutokset. Ja tietysti Suunto Core -laitteen perusominaisuudet tarjoavat sinulle kaksinkertaisen ajan, sekuntikellon, auringonnousun ja auringonlaskun päivämäärän ja kellonajan. Se on kiipeilijän paras ystävä! Suunto Core Regular Black - UUTUUS!


Essential laitteet pystysuoraan taipuvainen, Suunto Core on ammattimainen vertailukohtana ABC-rannetietokone.


Näytät ylös ja näet tähtiä. Mutta Suunto Core näkee lähestyvän myrskyn. Ja se kertoo sinulle myrskyhälytyksen - yksi monista älykkäitä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua tekemään järkeviä päätöksiä.


Pohjalta menestys kunnianarvoisan edeltäjänsä Suunto Vector, Suunto Core pitää sinut ajan tasalla tarkka korkeusmittari, ilmapuntari, digitaalinen lämpömittari, sään muutosten ilmaisimen ja digitaalisen kompassin.


Painemittari toimii neljä eri liikennemuotojen, kuten automaattinen asetus liikettä tai sen puute, vaihtamisesta korkeusmittari ja ilmapuntari vastaavasti.


Kompassi on pyörivä kehys perinteiseen käyttöön, tai yhden kosketuksen toiminto, jonka avulla voit näky, lukita ja seuraa laakeri. Kellotoimintoihin kuuluu kaksoisaika, päivämäärä, hälytys, ajanottokello sekä arvioidun ajan auringonnousun ja auringonlaskun.


Tuotteen ominaisuudetKorkeusmittari: korkeuseron mittaus / Start 0, lokikirja, automaattinen asetus


Barometri: Storm, sään muutosten ilmaisin, säägraafi


Kompassi: pyörivä Reuna, digitaalinen suuntima, helppo kalibroida


Syvyyden mittaus: Maximisyvyys 10 m


Kello: auringonnousu / lasku, Dual Time, Countdown


Muuta: näppäinlukko, 4 Kieli Valikko


Tällä hetkellä, Suunto Core Regular Watch tuotetta on saatavilla bikeinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Suunto-merkkisiin pyöräily tuotteisiin, joita pyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Rannekellot kokoelman malleilla. bikeinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Elektroniikka-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat pyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Suunto Core Regular Watch

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (11)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Suuri katsella

-

Mukavan näköinen kello laadukkaalla akulla. Korkeusmittari on melko tarkka. minä suosittelen.

Testissä

-

Se on tullut minulle äskettäin, ja tällä hetkellä en ole pystynyt kalibroimaan sitä, olen katsellut käsikirjaa, enkä ole vielä valmis sen saamiseen, yritän jatkaa. En tiedä kuinka tarkka se on parametrien mittauksessa. Kellossa on suuret mitat pienille ranteille.

Latauksen kesto, merivesi

-

Hei, kuinka monta tuntia keskimääräinen lataus kestää, onko se vaurioitunut suolavedessä?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, lataus kestää keskimäärin 2-3 tuntia. Kyllä, sitä voidaan käyttää suolavedessä.
Terveiset

Mukava kello ystävälliseen hintaan

-

Älykellojen aikana, jotka joudut lataamaan laturi joka toinen päivä ja joka häiritsee sinua kaikilla ilmoituspesuilla, tämä on helpotus. Mukava kello selkeillä numeroilla, oikein toimivat ABC-toiminnot, säähälytys ja erittäin helppo käyttää. Kello on helppo lukea pimeässä valaistuspainikkeella. Ensimmäinen Suunto Core on tehnyt sitä 10 vuotta, mutta siinä on tumma näyttö; tällä vaalealla näytöllä on parempi luettavuus monista eri kulmista. Hinta / laatusuhde on erinomainen. Trekkinn toimitti nopeasti ja minulle ilmoitettiin tilauksen tilasta hyvin. Suositellaan, jos haluat normaalin digitaalisen kellon, jossa on abc-toiminnot.

Kaikki on hieno, hyvä tuote.

-

Kaikki saapui hyvin, hyvä tuote.

Täsmällinen toimituksen kanssa.

-

Täsmällinen toimituksen kanssa.

Suunto

-

Vastaa täysin odotuksiani, helppo käyttää

Suuri kello vuorelle

-

Suuri kello kiipeilijälle. Olen käyttänyt kaivosta yli 3 vuotta ja anturit ovat hyvin tarkkoja. Myrskyn hälytys toimii hyvin. Käytän sitä töissä, tarvitsen kompassin, eikä se jätä mitään toivomisen varaa. Akku kestää vähän, mutta odotetaan toimintojen määrän perusteella.

Suunto core

-

Kyky mitata veden lämpötilan, mahdollisuus ennustaa sään muutokset, kaksi aikavyöhykettä, sopivat hyvin käteen. Voit käyttää kelloa povsednevku.

Super palvelu ja super hinta!

-

Tuote tuli nopeasti ja oli hyvässä kunnossa!

Toimenpiteet

-

Huomenta Haluaisin tietää koko tämän artikkelin, erityisesti halkaisija dial

asiantuntijamme vastaavat

Näyttö halkaisija on 49,1mm / 1.93inch, kiitos.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up