up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Suunto

Suunto Vector Strap

plus
  • Play videoSuunto Vector Strap
  • Suunto Vector Strap

Suunto Vector Strap

Tuotekuvaus Suunto Vector Strap

Hihna Vector / Advisor/Actimax/Mariner/Regata/D3

Ostaessasi Suunto Vector Strap:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Suunto Vector Strap-tuotteeseesi, jonka olet ostanut bikeinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, pyöräily-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Suunto:n kokoelmaan ja täydentää pyöräily varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Suunto Vector Strap

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (11)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Alkuperäinen suunto-vektorihihna

-

Täydellinen tuote, se on alkuperäinen korvaava tuote

Suunto-vektori

-

En voinut saada tätä muutenkin kävellen kaupassa. Hyvä palvelu täällä. kiitos, hihna saapui turvallisesti. Voit todennäköisesti käyttää vähemmän pakkauksia, mutta hei, hyvä palvelu kiitos

Suunto rannekoru

-

Kaikki hyvin nopeasti on pari päivää, saavuin täydellisesti ja omaperäisesti. Vektorihihna on täysin yhteensopiva suunto-hyttysen kanssa, näen vain, että se voi olla hiukan ohuempi kumi, toivottavasti se kestää saman ajan hehehe, koska kello on vuodesta 2004

Suunto-vektorihihna

-

Hongkongissa ei tarvitse käydä myyntiedustajan palveluksessa, tilaaminen verkosta on kätevää ja asianmukaista.

Täydellinen

-

Se sopii ihanasti ja näyttää hyvältä suunto-vektorissa, suosittelen

Alkuperäinen

-

Tuote toimitetaan alkuperäisessä suunto-pakkauksessa. Ei lähetyksen nopea valmistelu, mutta lähetyksen saapuessa 2 päivässä

Hyvä tuote

-

Hihna on myös yhteensopiva Suunto Mosquiton kanssa, täydellinen istuvuus! Erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Materiaali on hyvälaatuista.

Suunto-vektorihihna sopii myös suunto-hyttyselle

-

Tilasin tämän hihnan Suunto Mosquito Dive Computerille. Se sopii täydellisesti! Joten se ei myöskään sano sitä kuvauksessa, se on myös yhteensopiva Suunto Mosquiton kanssa.

Rannerengas

-

Olen samaa mieltä alkuperäisestä, suosittelen sitä.

Tiedotus

-

Huomenta .... I rikkoo hihna minun yhteenveto X6HR, että nyt on kymmenkunta vuotta ..... tämä hihna voi olla hieno tiivistelmä X6HR

asiantuntijamme vastaavat

Ei, tämä artikkeli ei ole yhteensopiva X6HR, yhteensopiva Mikä on esine viitaten: SS0S4723000 mutta meillä ei ole tuolloin. Tervehdys.

Suunto ranneke täysin yhdenmukainen

-

Rannekoru yhteensopiva ja varaa nopeasti

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up