`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

SwissStop

SwissStop kit 2 Fixing Rim Pad Flash Pro

  • SwissStop kit 2 Fixing Rim Pad Flash Pro
  • SwissStop kit 2 Fixing Rim Pad Flash Pro

SwissStop kit 2 Fixing Rim Pad Flash Pro

Tuotekuvaus SwissStop kit 2 Fixing Rim Pad Flash Pro

Korkea suorituskyky yhdistettä hiilen pyöriä. Erinomainen jarrutus märällä ja kuivalla korkeaa modulaatiota ja alhainen kulumisen hinnat.Tekniset tiedot:


Rim: CarbonSuorituskyky:


0 (huonoin) 10 (paras)

Jarrutus: 9

Pitkäikäisyys: 7

Modulaatio: 7


Osta SwissStop kit 2 Fixing Rim Pad Flash Pro markkinoiden halvimmalla hinnalla! pyöräily verkkokauppamme, bikeinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Osien varaosat lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä SwissStop kit 2 Fixing Rim Pad Flash Pro:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset pyöräily kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet SwissStop kit 2 Fixing Rim Pad Flash Pro

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje