`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tacx

Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit

  • Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit
  • Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit

Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit

Tuotekuvaus Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit

Pidä Tacx Antares ja Galaxia -kouluttajasi ympäri vuoden. Antavat sinulle hienon harjoituksen, kuntolaitteet antavat sinulle haluamasi etäisyyden sisätiloissa, mutta jos tarvitset korvaamaan niiden asennuksen, tässä pakkauksessa on kaikki tarvitsemasi osat saadaksesi se takaisin verkkoon. Pakkaus sisältää: telan vetohihna.
Yhteensopivat laitteet:
Tacx® Antares Basic Trainer
Tacx® Galaxia Advanced Roller


Osta nyt Tacx Antares & Galaxia Fitting Kit niinkin edulliseen hintaan kuin 12.99 $. Tacx:n valmistama Antares & Galaxia Fitting Kit:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bikeinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille pyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Koulutus ja kilpailu-osastomme Lisätarvikkeet:a.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Antares

-

Tuote on 5 tähteä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje